Wallity Neon LED Verlichting - Flexibele Decoratieve Verlichting

3 tot 4 weken

Betaal in termijnen met Alma
Maak kennis met Wallity Decoratieve Plastic LED-verlichting, met flexibele neonstrips, IP67 waterdicht, PVC-schuimsjabloon en 20 rode kleuropties. Bedrijfsspanning: DC 12V met een snoerlengte van 375 cm. Uitgang adapter: 12V 4A DC. Afmetingen: 28 x 26 x 2cm. Type stopcontact: C max 36W. 470 lumen / 3500K met 10000 kWh lange levensduur Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG395NGR1988
Stijl Winter
Totaal Gewicht kg 1.2
Maak kennis met Wallity Decoratieve Plastic LED-verlichting - de ultieme oplossing om elke ruimte te transformeren met een verbluffende, levendige en energiezuinige verlichtingsweergave. Met zijn flexibele neon strips en geavanceerde functies, Wallity brengt een nieuw niveau van creativiteit en veelzijdigheid aan uw verlichting behoeften.Een van de belangrijkste kenmerken van Wallity LED-verlichting is de bedrijfsspanning van DC 12V. Dit lage voltage zorgt voor een veilige en efficiënte werking, waardoor het geschikt is voor zowel residentieel als commercieel gebruik. Of u nu de sfeer van uw woonkamer, slaapkamer, kantoorruimte of winkel wilt verbeteren, Wallity is de perfecte keuze.Een andere opmerkelijke eigenschap van Wallity LED-verlichting is de IP67 waterdichte neon. Dit hoge niveau van waterdichtheid zorgt ervoor dat de verlichtingsstrips beschermd zijn tegen het binnendringen van water, wat duurzaamheid en een lange levensduur toevoegt aan uw investering. Je kunt Wallity met een gerust hart installeren op plaatsen waar blootstelling aan vocht of water een probleem is, zoals badkamers, keukens of buitenruimtes.Het pvc-schuimsjabloon dat bij Wallity wordt geleverd, zorgt voor eenvoudige installatie en aanpassing. U kunt de stroken eenvoudig knippen en vormgeven voor elke gewenste lay-out of ontwerp, waardoor u volledige creatieve vrijheid heeft. Of je nu een eenvoudige rechte lijn, een gebogen patroon of zelfs een gepersonaliseerde afbeelding of tekst wilt maken, Wallity maakt het mogelijk.Met de meegeleverde adapter onderscheidt Wallity LED-verlichting zich met een output van 12V 4A DC. Dit zorgt voor een stabiele en consistente stroomtoevoer naar je verlichtingsinstallatie, waardoor flikkeren of dimmen wordt voorkomen. De totale snoerlengte van 375 cm biedt flexibiliteit bij het plaatsen en zorgt voor handige aansluitingen op voedingsbronnen.Met zijn afmetingen van 28 x 26 x 2 cm vormt Wallity LED Lighting de perfecte balans tussen grootte en impact. Het compacte ontwerp zorgt voor een gemakkelijke integratie in elke ruimte zonder de algehele esthetiek te overheersen. Of je nu een specifiek gebied wilt benadrukken of een meeslepende verlichtingservaring wilt creëren, Wallity levert met zijn veelzijdige formaat.Wallity LED Verlichting is ook ontworpen met IP67 waterdichte neon met een fitting type van C Max 36W. Dit zorgt voor een efficiënt energieverbruik zonder afbreuk te doen aan de prestaties. Met een lichtopbrengst van 470 lumen en een kleurtemperatuur van 3500K creëert Wallity een warme en uitnodigende sfeer, perfect voor ontspanning, werk of sociale bijeenkomsten.Naast de verbluffende visuele impact brengt Wallity LED-verlichting ook energie-efficiëntie op de voorgrond. Met een laag energieverbruik van slechts 10.000 kWh kunt u genieten van lange uren ononderbroken verlichting zonder u zorgen te maken over overmatig energieverbruik.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 59 cm
Hoogte: 66 cm
Breedte/diepte: 12 cm
Rendier hout naturel small
199,00
Lengte: 62 cm
Hoogte: 68 cm
Breedte/diepte: 12 cm
Teakhouten ster Estrella - klein (68 cm)
Lengte: 82 cm
Hoogte: 88 cm
Breedte/diepte: 12 cm
Teakhouten ster Estrella - groot (88 cm)
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve LED Muurverlichting | Flexibele Neon Strips
Lengte: 26 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Flexibele Neon Strips | 12V DC | IP67 Waterdicht | PVC Foam Sjabloon | 375cm Koord | Roze
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Flexibele Neon Strips - Decoratieve Plastic LED-verlichting (Blauw)
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve LED-verlichting | Flexibele Neon Strips | Groen
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Flexibele Neon Strips - Decoratieve LED-verlichting
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve LED-verlichting | Flexibele Neon Strips | Rood
Lengte: 28 cm
Hoogte: 26 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Flexibele Neon Strips - Decoratieve LED-verlichting
Lengte: 28 cm
Hoogte: 26 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Flexibele Neon Strips - Decoratieve LED-verlichting
Lengte: 28 cm
Hoogte: 26 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Neon LED Verlichtingsstrip - Waterdicht, Flexibel | Roze