Neonverlichting Gold Digger - Wallity reeks - Oranje

Betaal in termijnen met Alma
Wallity is een decoratieve kunststof LED-verlichting met flexibele neonstrips. Het heeft IP67 waterdichte neon, een PVC-schuimsjabloon en een DC 12V bedrijfsspanning. Het product wordt geleverd met een 12V 2A DC uitgangsadapter en een totale snoerlengte van 375 cm. De afmetingen zijn 64 x 16 x 2 cm en het heeft een Type C aansluiting/stekker. De LED-strips verbruiken 8W-10W per meter en hebben een levendige gele kleur. Energie-efficiëntie Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Soft Close Nee
Montage vereist Nee
Matrasbodem inbegrepen Nee
Bedlade(s) inbegrepen Nee
Matras inbegrepen Nee
Merk Emob
SKU-Emob AG395NGR1579
Materiaal Kunststof, PVC
Stijl Modern
Kleur Geel
Totaal Gewicht kg 1
Decoratieve Plastic LED Verlichting | Wallity - De beste keuze voor stijlvolle verlichtingVerbeter de sfeer van je woonruimte met de Decoratieve Plastic LED Verlichting van Wallity. Ons innovatieve product, uitgerust met flexibele neon strips, is ontworpen om een vleugje elegantie en verfijning toe te voegen aan elke kamer. Met een groot aantal ongelooflijke functies en voordelen, Wallity is de ultieme keuze voor stijlvolle verlichting in uw huis of kantoor.Belangrijkste kenmerken:1. Bedrijfsspanning: Wallity werkt op DC 12V, waardoor je verzekerd bent van een veilige en efficiënte verlichtingsoplossing voor je ruimte. Deze lage spanning vermindert ook het energieverbruik, wat resulteert in kostenbesparingen op uw elektriciteitsrekening.2. IP67 Waterdichte Neon: Met een IP67 waterdichte classificatie is onze decoratieve LED-verlichting perfect voor zowel binnen als buiten. De neonstrips zijn beschermd tegen stof en water, waardoor ze duurzaam zijn en lang meegaan.3. PVC-schuimsjabloon: Wallity wordt geleverd met een pvc-schuimsjabloon voor eenvoudige installatie en plaatsing. Bevestig de neonstrips eenvoudig aan de sjabloon en plaats de verlichting waar je maar wilt. Het schuimrubberen sjabloon zorgt voor een stevige en vaste plaatsing, waardoor loszitten of doorhangen wordt voorkomen.4. Adapter: Het Wallity LED-verlichtingssysteem bevat een adapter met een uitgang van 12V 2A DC, die de benodigde stroom levert voor een soepele werking. De adapter is betrouwbaar en efficiënt en levert consistente prestaties.5. Totale snoerlengte: Met een royale snoerlengte van 375 cm biedt Wallity flexibiliteit bij de installatie. Je kunt de verlichting gemakkelijk naar wens aanpassen en positioneren, zelfs in grotere kamers.6. Compact formaat: Wallity meet 64 x 16 x 2 cm en is daarmee slank en compact. Het slanke profiel zorgt voor een naadloze installatie, die moeiteloos opgaat in het omringende decor.7. Contactdoos/stekker type C: Het Wallity LED-verlichtingssysteem is uitgerust met een Type C-contactdoos/stekker, compatibel met verschillende stopcontacten. Dit zorgt voor een eenvoudige en gemakkelijke installatie, ongeacht uw locatie of elektrische installatie.8. Energiezuinige verlichting: Onze decoratieve kunststof LED-verlichting verbruikt slechts 8W-10W per meter en is daardoor zeer energiezuinig. U kunt genieten van een prachtig verlichte ruimte zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over overmatig energieverbruik of de impact op het milieu. Wallity is trots op haar energie-efficiëntieklasse A. 9. Levendige kleur: Het Wallity LED-verlichtingssysteem wordt geleverd in een verbluffende gele kleur en voegt een levendige en verfrissende touch toe aan uw ruimte. Het neonlicht straalt een zachte en warme gloed uit.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 36 cm
Hoogte: 41 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting mond met tong - Wallity reeks - Oranje
Lengte: 50 cm
Hoogte: 25 cm
Breedte/diepte: 2 cm
LED Verlichting | Zwarte Voet | 60 LEDs | 375cm Snoer | 50x25cm | Geel
Lengte: 44 cm
Hoogte: 25 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting rock hand - Wallity reeks - Rood
Lengte: 62 cm
Hoogte: 37 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Good Vibes Only - Wallity reeks - Roze
Lengte: 45 cm
Hoogte: 28 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting vos - Wallity reeks - Wit/oranje
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Groen
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Roze
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Oranje
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Groen
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Rood