2-zits slaapbank, comfortabel en stijlvol ontwerp, 100% metalen frame, 100% polyester stof

Kleur
Minder dan 3 op voorraad
Betaal in termijnen met Alma
2-Seat Sofa-Bed: De perfecte mix van comfort en stijl, met een duurzaam metalen frame, polyester stof, verstelbare rugleuning en eenvoudige ombouw van stoel naar bed. Maximaal draagvermogen: 200 kg. Kleur: Blauw Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG859FTN1266
Kleur Blauw
Materiaal Textiel, Metaal
Totaal Gewicht kg 13
Als je je woonkamer wilt upgraden met een stijlvol en functioneel meubelstuk, zoek dan niet verder dan onze slaapbank voor 2 personen. Deze slaapbank is ontworpen om de ster van je woonkamer te worden, door comfort te combineren met een uniek en opvallend ontwerp.Een van de belangrijkste kenmerken van deze slaapbank is zijn veelzijdigheid. Hij verandert naadloos van een comfortabele zitplaats in een knus bed, waardoor hij perfect is voor het ontvangen van gasten of het ontvangen van onverwachte overnachtende bezoekers. Met een paar eenvoudige aanpassingen kun je deze slaapbank gemakkelijk ombouwen tot een bed, waardoor je extra slaapruimte hebt wanneer je die nodig hebt.Het frame van deze 2-zits slaapbank is gemaakt van 100% metaal, waardoor duurzaamheid en stabiliteit gegarandeerd zijn. Of je hem nu gebruikt als stoel of als bed, je kunt erop vertrouwen dat hij betrouwbare ondersteuning zal bieden. Daarnaast is de stof van deze slaapbank gemaakt van 100% polyester, dat bekend staat om zijn zachtheid en duurzaamheid. De stof is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, zodat deze slaapbank er jarenlang fris en nieuw uit blijft zien.Als het op comfort aankomt, stelt deze slaapbank niet teleur. De zitdiepte van de stoel is ruim 68 cm, zodat je heerlijk kunt wegzakken en ontspannen. De breedte van de zitting is een royale 120 cm, waardoor er voldoende ruimte is voor jou en je geliefde om comfortabel te loungen. De dikte van het zitkussen is 26 cm en biedt voldoende vulling voor ultieme ontspanning. De hoogte van de rugleuning is 36 cm, waardoor je rug de perfecte ondersteuning krijgt. De chaise zitting van deze slaapbank is net zo comfortabel, met een diepte van 117 cm en een breedte van 120 cm. De zithoogte is 12 cm, zodat je je heerlijk kunt uitstrekken en ontspannen. De schuimvulling die voor het zitgedeelte is gebruikt, zorgt voor optimaal comfort, terwijl het hoge DNS-schuim dat voor de rugleuning is gebruikt, uitstekende ondersteuning biedt.Een ander opvallend kenmerk van deze slaapbank is de rugleuning die in 5 standen verstelbaar is. Je kunt de hoek van de rugleuning gemakkelijk aanpassen aan je voorkeur, of je nu rechtop wilt zitten, iets achterover wilt leunen of helemaal plat wilt liggen. Dankzij deze flexibiliteit kunt u de perfecte positie vinden om te lezen, tv te kijken of een dutje te doen.Met een maximaal draagvermogen van 200 kg is deze slaapbank geschikt voor personen van verschillende grootte en gewicht. U kunt erop vertrouwen dat de slaapbank bestand is tegen regelmatig gebruik en u comfortabel ondersteunt.Qua esthetiek zal deze 2-zits slaapbank zeker de uitstraling van uw woonkamer verbeteren.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 78 cm
Hoogte: 78 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Comfortabele 1-persoons slaapbank met metalen frame | Petrol Green | 100% polyester stof
Lengte: 133 cm
Hoogte: 78 cm
Breedte/diepte: 78 cm
Stijlvolle 2-persoons slaapbank | Comfort en design | 100% metalen frame | Petrol Green
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabele hoekbank in crème | houten frame, 100 otton en polyester stof
Lengte: 207 cm
Hoogte: 90 cm
Breedte/diepte: 95 cm
Kajuitbed Alice 90x200 cm metaal - wit
Lengte: 196 cm
Hoogte: 91 cm
Breedte/diepte: 98 cm
Slaapbank Trust - zwart
499,00
Lengte: 201 cm
Hoogte: 12 cm
Breedte/diepte: 121 cm
Opvouwbare bedbodem met zitkussen voor hoogslaper Graham 120x200cm
Lengte: 78 cm
Hoogte: 78 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Slaapbank Angela 1 persoon-grijs
299,00
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabel en stijlvol hoekbank-bed, grijs, 210x70x280cm
Lengte: 98 cm
Hoogte: 91 cm
Breedte/diepte: 196 cm
Slaapbank Trust - lichtgrijs/zwart
499,00
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabel en stijlvol hoekbank | Houten frame | Antraciet
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabele Hoekbank | Uniek Ontwerp | Crèmekleur
Lengte: 155 cm
Hoogte: 85 cm
Breedte/diepte: 70 cm
Comfort Design 2-zitsbank | Metalen frame | Petrol Blauw