Badkamer

Ben je aan het bouwen of renoveren en richt je een volledig nieuwe badkamer in? Of is jouw huidige badkamer aan uitbreiding toe? Kwalitatieve badkamermeubels zoals badkamerkasten zijn in elk geval onmisbaar. Emob biedt je een uitgebreide keuze aan badkamermeubelen: wandkasten, spiegelkasten, wastafelkasten en complete badkamers. Je kan hier zowel complete series kopen als de afzonderlijke elementen. Zo kies je zelf of je voor de volledige look gaat of liever verschillende kleuren en/of stijlen combineert.

Badkamermeubel kopen?

Verkies je glanzend wit, kleuraccenten of een gezellige houtlook? Waarnaar jouw voorkeur ook uitgaat, tussen ons aanbod vind je ongetwijfeld jouw gading. Met namen als Nepal, Zamora en Stockholm kan het alvast niet mislopen! Voor een traditionele look kan je kiezen voor badkamermeubelen met pootjes. Wie het liever wat moderner wil, kiest voor het zwevende effect dat gecreëerd wordt door meubelen die aan de muur gemonteerd worden.

Waaruit bestaat een badkamerset?

Wie aan de inrichting van een badkamer denkt, denkt in de eerste plaats vaak aan een bad of douche. Maar een badkamer is zoveel meer dan dat. Zo zijn ook diverse badkamermeubelen onmisbaar, denk maar aan een wastafelmeubel. Hierbij kan je kiezen tussen een meubel met ingebouwde wastafel of een wastafelonderkast waarop je een aparte wastafel plaatst. Daarnaast heb je ongetwijfeld ook nood aan extra opbergruimte voor handdoeken, verzorgings- en beautyproducten en andere kleine spullen. Een kolomkast of een hoekkast komt dan handig van pas. De meeste van onze kasten kan je trouwens in een smalle en een brede versie kopen. Zo hoef je ook in kleinere ruimtes niet aan comfort in te boeten.

Ook een spiegel hoort thuis in elke badkamer. Combineer slim door te kiezen voor een spiegelkast: dit badkamermeubel combineert een muurkastje en spiegel in 1! Wist je dat de meeste van onze spiegelkasten standaard uitgerust zijn met verlichting en een stopcontact?

Wat al onze badkamermeubelen gemeen hebben? Ze bieden je voldoende plaats om zowel grotere badkamerartikelen als kleine verzorgingsproducten ordelijk op te bergen. Geef alles zijn vaste plekje en je verliest ’s morgens nooit meer tijd met zoeken! Die ingehaalde tijd kan je alvast gebruiken om goed wakker te worden…

Wellnessgevoel bij jou thuis

De badkamer is vaak de enige plek in huis waar we echt tot rust komen, waar we even alle zorgen van ons af laten glijden. Spendeer daarom genoeg tijd en aandacht aan de inrichting ervan. Een miniwellness is misschien niet voor iedereen weggelegd, maar met enkele kleine inspanningen creëer je in een mum van tijd een oase van rust. Kaarsen doen het bijvoorbeeld altijd goed, net als natuurlijke en rustgevende kleuren. Ook de juiste verlichting kan wonderen doen. Daarnaast zijn relaxerende geuren zoals lavendel een absolute must om je volledig te ontspannen en je dag in alle rust te beginnen of te eindigen!