RoomMates

RoomMates is een gevestigde waarde op het gebied van muurdecoratie. De muurstickers zijn van topkwaliteit, werden uitvoerig getest en zijn gemakkelijk aan te brengen. Wil je later de stickers weer kunnen weghalen? Dat kan in een mum van tijd en zonder jouw muur te beschadigen! Nog een leuk pluspunt? De muurstickers kan je hier aan een zachte prijs aankopen. Je vindt hier niet alleen heel wat leuke ideeën voor de babykamer en kinderkamer, maar ook voor de eet- en woonkamer! Neem snel een kijkje...

Wist je trouwens dat RoomMates Decor de organisatie "Toy Bank" steunt? Deze laatste zet zich in om een glimlach op het gezicht van kwetsbare kinderen te toveren.

 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Een mooi decor in de babykamer

Ben je op zoek naar enkele leuke accessoires die de babykamer wat zullen opfleuren? Met muurstickers zit je zeker goed! Je kan ze heel snel aanbrengen en ze vragen geen grote hap uit jouw budget. Daarnaast kan je ze later zonder problemen weghalen en hergebruiken in een andere ruimte! Smelt jij ook voor die schattige giraffen en guitige uiltjes? Of ben je eerder gewonnen voor een van onze originele groeimeters in stickervorm? 

Dompel de kinderkamer onder in een thema

Wil je de kamer van jouw kleine schat een nieuwe look geven zonder al te grote uitgaven? Met de muurversiering van RoomMates zal je heel wat kinderharten sneller doen slaan! Zowel Star Wars-fans als Disneyliefhebbers zijn hier aan het juiste adres. Maar ook andere personnages uit bekende series en films zijn hier vertegenwoordigd! 

Van trendy muurkalenders tot lichtgevende vlinders en leuke quotes: het aanbod is heel uitgebreid en heeft voor elk wat wils!