Transportation

Muurstickers "Transport" voor de kinderkamer, omvat 26 stickers.

Aanbiedingsprijs € 15,96 Normale prijs € 19,95

1 - 2 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Productinformatie

Toet toet! Hier komt de auto’s aan, samen met vliegtuigen, treinen, vrachtwagen, taxi’s, scooters, helikopters en bussen.  Geen rijbewijs vereist! Perfect voor kleine jongens die snel groot willen worden.

Met deze herbruikbare stickers van RoomMates kan je iedere kamer in een oogwenk omtoveren. De perfecte manier om jouw baby- of kinderkamer op te fleuren! RoomMates muurstickers worden vervaardigd van een hoogwaardig dun en flexibel vinyl. Ze zijn toepasbaar op tal van verschillende ondergronden zoals geverfde muren, meubelen, accessoires, laptop – covers, tegels, ramen, spiegels etc. Je kan de decoratie weer tijdelijk opbergen, door deze terug op het basisblad te plaatsen. Klaar voor hergebruik wanneer je maar wil. Breng de decoratie aan zoals afgebeeld of ga aan de slag met een eigen creatie!

Voordelen:

  • Eenvoudig aan te brengen.
  • Dankzij de unieke kleeftechniek zijn deze zelfklevende decoraties steeds verwijderbaar en verplaatsbaar, zonder de ondergrond te beschadigen en zonder plakresten.
  • Het assortiment is geschikt voor elke leeftijdscategorie.
  • Geschikt voor vrijwel iedere gladde en vetvrije ondergrond. Houd er wel rekening mee dat deze stickers niet geschikt zijn voor onlangs geschilderde muren, de standaard uithardingtijd hiervoor is ongeveer 3 weken.
De snelste, voordeligste en gemakkelijkste oplossing voor een metamorfose van jouw kinderkamer!
Meer informatie
Merk RoomMates
SKU-Emob RMK1132SCS
Materiaal Vinyl
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 0.182
Reviews
Merkeninformatie

Over RoomMates

RoomMates is een gevestigde waarde op het gebied van muurdecoratie voor baby- en kinderkamers. Alle muurstickers zijn verkrijgbaar voor een zachte prijs, zijn gemakkelijk aan te brengen en even gemakkelijk opnieuw te verwijderen. Ideaal om de kinderkamer van een nieuwe look te voorzien zonder grote uitgaven!
Productvragen
Kunnen deze stickers ook op behang geplakt worden?

Deze stickers kunnen op vrijwel iedere gladde en vetvrije ondergrond gekleefd worden. U moet er wel rekening mee houden dat de stickers minder eenvoudig te verwijderen zijn op behang dan op een geschilderde muur.

Heb je niet gevonden wat je zocht?
Alternatieven
Muursticker Kitchen
Muursticker Kitchen
Aanbiedingsprijs € 15,20 Normale prijs € 19,00
Bovenkast Spoon 80 cm - glossy white
Bovenkast Spoon 80 cm - glossy white
Aanbiedingsprijs € 47,20 Normale prijs € 59,00
Muurstickers Eenhoorn
Muurstickers Eenhoorn
Aanbiedingsprijs € 20,00 Normale prijs € 25,00
Tv-meubel Crystal 180cm - lichte sonoma
Tv-meubel Crystal 180cm - lichte sonoma
Aanbiedingsprijs € 159,00 Normale prijs € 209,00
To Top