Stapelbed Lester 90x200 - wit/eik

Stapelbed Lester uit spaanplaat in wit met accenten in Jackson eikdecor. Matrasbodems inbegrepen, geschikt voor een matras van 90x200.

€ 659,00

3 tot 4 weken

Dit product wordt gratis verzonden.

Productinformatie

Dit stevige stapelbed Lester 90x200 is gemaakt uit hoofdzakelijk witte spaanplaat (dikte panelen 15 en 22mm). De leuke accenten in Jackson eikdecor zorgen voor een aangenaam, modern contrast. Als extra optie kan je de bedlade aankopen die bij dit bed past. Hierin kan je nog extra slaapplek creëren, wanneer er een vriendje of vriendinnetje komt logeren. Evengoed kan je die gebruiken voor je lakens, dekens of zelfs kledij. De ladder aan de zijkant is uitgerust met antislip-strips, zodat je kind veilig naar de bovenste slaapplaats kan bereiken. Zowel bovenin als onder het trapje is nog extra opbergruimte voorzien. Als kers op de taart is er naast de slaapplekken nog een platform geïntegreerd dat je als nachtkastje op boekenkast kan gebruiken. Belangrijk: het bed kan niet in spiegelbeeld worden gemonteerd. 

Dit bed is geschikt voor een matras 90x200 cm. Wij raden jou hiervoor onze Comfort matras aan. Dit hoogwaardige matras is geschikt voor al onze kinderbedden. Dankzij dit bed zullen jouw kinderen een heerlijke nachtrust genieten. Beide bedden kunnen een gewicht van max. 80 kg dragen (matras inbegrepen). 

Meer informatie
Matrasbodem inbegrepen Ja
Aantal personen 2 personen
Geschikt voor matras 90 x 200cm
Belastbaar gewicht 80kg
Afmetingen 90 x 200cm
SKU-Emob PA2332LISU
Merk Parisot
Kleur Wit
Materiaal Spaanplaat
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 167
Merkeninformatie

Over Parisot

Parisot is een toonaangevende fabrikant van zelfbouwmeubelen sinds 1936. Dankzij de meer dan 80 jaar ervaring van de firma, kun je telkens rekenen op de beste kwaliteit voor jouw meubelen. De meubelen van het merk zijn vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat en zijn 100% Frans. Parisot staat voor functionele meubelen die beantwoorden aan de noden van de hedendaagse consument. Met de meubelen van Parisot creëer je zonder twijfel een gezellige sfeer in huis!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top