Vipack

Belgische meubelfabrikant Vipack focust op kwaliteit en diversiteit. Elk jaar worden samenwerkingen op touw gezet met ontwerpers van over de hele wereld om zo hun vernieuwende en gevarieerde modellen op de markt te brengen. Hard werken om producten van uitmuntende kwaliteit te leveren, dat is waar het bij dit merk allemaal om draait. Dit maakt van Vipack een verborgen parel die we hier graag even onder de aandacht brengen!

 

Al van in het prille begin hebben we ervoor gekozen de producten van Vipack in ons aanbod op te nemen. Waarom? Ze bieden een gevarieerd assortiment aan kwalitatieve meubelen en accessoires, waar speels, elegant, subtiel en opvallend elkaar afwisselen. Hieronder vind je ons volledige aanbod terug.

 

 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Welke Vipack-producten kan je bij Emob vinden?

Stapelbedden, themabedden, autobedden, hoogslapers met of zonder glijbaan… Het assortiment is bijzonder gevarieerd. We lichten ze hieronder even kort toe.

 

Autobedden & themabedden

Niets dan vrolijke gezichtjes in huis dankzij een autobed! Wedden dat jouw zoon of dochter zal staan springen om te gaan slapen? In ons uitgebreide assortiment van autobedden vind je modellen voor zowel jongens als meisjes: van stoere racewagens over hippe brandweerwagens tot een roze prinsessenkoets!

 

 

Halfhoogslapers & stapelbedden

Als er 1 manier is om ruimte te winnen, dan is het wel een halfhoogslaper of stapelbed. Je kan kiezen uit verschillende opties: een halfhoogslaper met glijbaan of ladder, met bureau, met bedtent of een stapelbed met bedlade… Ontdek snel al onze bedden en geef jouw kind zo een goede start en geweldig einde van zijn dag!