Hal & berging

Halmeubelen

Met mooie halmeubels in de hal of het entree maak je een goede eerste indruk. En dat is belangrijk, want de hal is het eerste wat jij en je gasten zien bij het betreden van het huis. Een gang is zoveel meer dan een tussenruimte naar je woonkamer of de bovenverdieping, het is een ontvangstruimte voor vrienden, familie of collega’s. Een sfeervol ingerichte entree zorgt er bovendien voor dat je een gevoel van thuiskomen ervaart na een lange werkdag. Reden genoeg om aandacht te besteden aan de inrichting van jouw hal of gang.

Betaalbare en stijlvolle halmeubels

Halmeubels zijn onmisbaar voor elke hal. Gelukkig vind je bij Emob een ruim aanbod stijlvolle en betaalbare meubels voor de gang. Bij halmeubels denk je al snel aan de kapstok. Bij Emob vind je onder andere mooie staande kapstokken, wandkapstokken en kapstokhaken. Zoek je een echte eyecatcher als kapstok? Bekijk dan ook onze vestiaires. Of een ruime garderobekastopbergkast of een opbergrek om extra opbergruimte te creëren? Keuze en mogelijkheden genoeg! 

Alle soorten schoenenkasten en schoenenrekken

Maar er zijn nog veel meer onmisbare meubels voor in de hal. Wat dacht je van een mooie schoenenkast of een stijlvol schoenenrek om al je schoenen stijlvol op te bergen? Bij ons vind je bovendien allerlei bijzondere soorten schoenenkasten, zoals schoenenkasten met spiegel, schoenenkasten met bankje en schoenenkasten met kapstok.

Halmeubel kopen bij Emob

Bij Emob heb je de keuze uit honderden stijlvolle en betaalbare halmeubels. Of je nu van een industriële of een landelijke halmeubel houdt, wij hebben wat jij zoekt. Bovendien heb je recht op 60 dagen retour en 2 jaar garantie. Doordat we bijna alle producten op voorraad hebben, profiteer je altijd van een snelle en voordelige levering.