Hal & berging

De hal is de plek waar gasten de woning binnenkomen, dus de ruimte moet een goede eerste indruk nalaten. Je kan de hal makkelijk opfleuren met decoratie zoals een spiegel, een plant of een schilderij. Maar er zijn ook handige items die niet mogen ontbreken, zoals een sleutelhouder of een memobord. Je vindt hier ook alles wat je nodig hebt voor jouw berging!

Verwelkom je gasten in een prachtige hal

De hal is de plek waar je mensen in je woning binnenlaat. Daarom is het belangrijk om die ruimte gezellig en warm in te richten. Je kunt de hal bijvoorbeeld wat opfleuren met leuke decoratie. Denk maar aan een mooi schilderij, een spiegel, een plant, … Zo voelen je gasten zich meteen welkom en thuis. Maar het is ook een functionele ruimte. Een hal doet namelijk vaak dienst als vestiaire. Als je mensen verwelkomt, wil je natuurlijk aanbieden om hun jassen aan te nemen. Daarom is een kapstok absoluut onmisbaar in de hal. Bij Emob vind je verschillende types kapstokken: wandkapstokken, staande kapstokken, kapstokhaken en kledinghangers. Ze gaan van eenvoudige modellen tot ware design pronkstukjes!

Praktische items voor in de hal

Elke keer als je het huis binnenkomt, moet je je sleutels ergens kwijt kunnen. Een sleutelhouder is daarom zeker aan te raden. Op die manier kun je je sleutels netjes op een vaste plaats bewaren. Want zeg nu zelf, telkens weer zoeken naar die sleutels is toch tijdrovend en frustrerend? Maar een sleutelhouder is ook een leuk decoratieartikel waarmee je de ruimte nog wat extra in de verf zet. 

Een memo- of schrijfbord is een handige aanvulling voor aan de muur. Ben je wat vergeetachtig? Noteer dan snel de belangrijke zaken op het bord. Voor je boodschappen is het ook handig om telkens op te schrijven wanneer iets bijna op is. Maar je kan natuurlijk ook gewoon een lief berichtje voor iemand achterlaten!

Spullen netjes bewaren in de berging

Zoals de naam zelf zegt, moet een berging je de nodige ruimte bieden om allerlei spullen te kunnen opbergen. Wil je de woning proper houden, dan doe je je schoenen best uit bij het binnenkomen. Daarvoor komt een schoenenkast goed van pas. Of voor de shopaholics onder ons, zijn het gewoon ideale meubels om jouw persoonlijke schoenencollectie te etaleren! Daarnaast kun je opbergrekken en – kasten goed gebruiken in de berging om heel wat zaken te bewaren, zoals een extra voorraadje voeding en drank, poetsmateriaal, wasproducten,…

Bij Emob vind je kwaliteitsvolle, duurzame meubelen aan betaalpare prijzen. Bestel nu online!