Kapstokpaneel Allan H90 - wit

Kapstok Allan met 2 kledingstangen, legplank en 4 jashaken, gemaakt uit spaanplaat in wit. Fronten afgewerkt in hoogglanzende, thermogevormde MDF. 
€ 159,00

3 tot 4 weken

Productinformatie

Met de witte, moderne Allan-reeks van Germania scheer je hoge toppen. Je inkomhal steekt in een trendy jasje door dit leuke kapstokmeubel. De hoogglanzende fronten in thermogevormde MDF doen het meubel schitteren - letterlijk en figuurlijk. Maar ook op het vlak van specificaties scoort het solide kapstokmeubel goed. Naast twee kledingstangen en een legplank zijn er namelijk ook 4 stevige jashaken op het paneel voorzien. Al deze mogelijkheden samen moeten ervoor zorgen dat je jassen, sjaals en andere accessoires op een stijlvolle manier kan opbergen. Ontdek deze Allan-reeks en ook andere collecties van Germania op onze website! 

Meer informatie
Type deur Zonder deuren
Opties Met hoedenplank, Met roede
Merk Germania
SKU-Emob GM3575-84
Kleur Wit
Stijl Modern
Materiaal MDF, Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 16.32
Reviews
Merkeninformatie

Over Germania

De fabrikant die ooit begon met enkel schoenenkasten, biedt anno 2021 zowat het hele spectrum aan meubels aan. De rode draad doorheen de collectie van Germania is dat ze tegelijkertijd gaan voor flexibel en efficiënt gebruik van ruimte zonder daarbij aan kwaliteit en stijl in te boeten. Bekijk het aanbod en je zult begrijpen wat hiermee wordt bedoeld. Elk van de unieke en stijlvolle meubels is prijs-kwaliteit een absolute aanrader. Zowel in moderne, eerder landelijke als Scandinavische stijl biedt Emob van het merk Germania heel wat moois aan. 
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top