Schoenenkast Allan 134cm met 3 deuren - wit

Schoenenkast Allan met 3 deuren, gemaakt uit gelamineerde spaanplaat in wit. Fronten afgewerkt in hoogglanzende, thermogevormde MDF. 

€ 289,00

3 tot 4 weken

Lengte 36 cm
Breedte / Diepte 134 cm
Hoogte 120 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Met de witte, moderne Allan-reeks van Germania scheer je hoge toppen. Je inkomhal steekt in een trendy jasje door deze schoenenkast met drie deuren. De hoogglanzende fronten in thermogevormde MDF doen het meubel schitteren - letterlijk en figuurlijk. Maar ook op het vlak van specificaties scoort het meubel goed. De 1m20 hoge kast is namelijk voorzien van tien legplanken, waarvan acht verstelbaar zijn. Daardoor kan je tot wel 36 paar schoenen opbergen. Indien gewenst, kan je ook gemakkelijk een aantal planken gebruiken om je alledaagse voorwerpen en accessoires een plaats te geven. Ontdek deze Allan-reeks en ook andere collecties van Germania op onze website! 

Meer informatie
Aantal paar schoenen 36 tot 40 paar
Type deur Draaideur
SKU-Emob GM3523-84
Merk Germania
Stijl Modern
Materiaal MDF, Spaanplaat
Kleur Wit
Totaal Gewicht kg 67.54
Reviews
Merkeninformatie

Over Germania

De fabrikant die ooit begon met enkel schoenenkasten, biedt anno 2021 zowat het hele spectrum aan meubels aan. De rode draad doorheen de collectie van Germania is dat ze tegelijkertijd gaan voor flexibel en efficiënt gebruik van ruimte zonder daarbij aan kwaliteit en stijl in te boeten. Bekijk het aanbod en je zult begrijpen wat hiermee wordt bedoeld. Elk van de unieke en stijlvolle meubels is prijs-kwaliteit een absolute aanrader. Zowel in moderne, eerder landelijke als Scandinavische stijl biedt Emob van het merk Germania heel wat moois aan. 
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top