Kapstok Allan H152 - wit

Kapstok Allan met kledingstang, legplank en 3 kapstokhaken, gemaakt uit spaanplaat in wit. Fronten afgewerkt in hoogglanzende, thermogevormde MDF. 
€ 95,00

3 tot 4 weken

Lengte 23 cm
Breedte / Diepte 30 cm
Hoogte 152 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Met de witte, moderne Allan-reeks van Germania scheer je hoge toppen. Je inkomhal steekt in een trendy jasje door dit leuke kapstokmeubel. De hooglanzende fronten in thermogevormde MDF doen het meubel schitteren - letterlijk en figuurlijk. Maar ook op het vlak van specificaties scoort het slanke kapstokmeubel goed. Naast een kledingstang en een legplank zijn er namelijk ook drie stevige kapstokhaken voorzien. Ontdek deze Allan-reeks en ook andere collecties van Germania op onze website! 

Meer informatie
Type deur Zonder deuren
Opties Met roede
Merk Germania
SKU-Emob GM3526-84
Kleur Wit
Stijl Modern
Materiaal MDF, Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 7.56
Reviews
Merkeninformatie

Over Germania

De fabrikant die ooit begon met enkel schoenenkasten, biedt anno 2021 zowat het hele spectrum aan meubels aan. De rode draad doorheen de collectie van Germania is dat ze tegelijkertijd gaan voor flexibel en efficiënt gebruik van ruimte zonder daarbij aan kwaliteit en stijl in te boeten. Bekijk het aanbod en je zult begrijpen wat hiermee wordt bedoeld. Elk van de unieke en stijlvolle meubels is prijs-kwaliteit een absolute aanrader. Zowel in moderne, eerder landelijke als Scandinavische stijl biedt Emob van het merk Germania heel wat moois aan. 
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top