3-zits slaapbank | Comfort en uniek ontwerp | marineblauw

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
Deze 3-zits slaapbank heeft een frame van beukenhout en spaanplaat, een stof van 100% polyester in marineblauw en een sofabadsysteem met een draaimechanisme voor de rugleuning. Hij wordt geleverd inclusief 2 kussens, heeft zwarte houten poten en kan chemisch gereinigd worden. Afmeting: 220cm x 80cm x 95cm. Bedmaat: 175cm x 93cm Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Montage vereist Ja
Aantal personen 3 personen
Belastbaar gewicht 300kg
Opties Leuning verstelbaar, Met armleuning, Met bedfunctie
Merk Emob
SKU-Emob AG569HLN1102
Kleur Blauw
Stijl Klassiek
Materiaal Hout, Velours, Polyester, Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 60
Maak kennis met de prachtige 3-zits slaapbank in een betoverende marineblauwe kleur! Dit ongelooflijke meubelstuk wordt gegarandeerd de ster van je woonkamer en biedt je het ultieme comfort en een uniek ontwerp waar je zo naar verlangde. Of je nu je ruimte wilt opfrissen of gewoon je huidige bank wilt upgraden, deze slaapbank is de perfecte match omdat hij functie en mode naadloos combineert. Een van de belangrijkste kenmerken van deze slaapbank is het hoogwaardige frame van beukenhout en spaanplaat. Dit zorgt voor duurzaamheid en stevigheid, waardoor het een duurzame investering voor je huis is. De gebruikte stof is 100% polyester, een materiaal dat bekend staat om zijn uitzonderlijke duurzaamheid en weerstand tegen slijtage. De marineblauwe kleur voegt een vleugje verfijning toe aan je woonkamer, waardoor het een veelzijdig stuk is dat bij elk ontwerp past. Met een breedte van 220 cm, een hoogte van 80 cm en een diepte van 95 cm biedt deze slaapbank voldoende zitruimte voor jou en je geliefden. Het bed heeft ook een royale afmeting, met een breedte van 175 cm en een diepte van 93 cm, wat zorgt voor een comfortabele en ruime slaapplaats voor onverwachte gasten of uw eigen ontspanningsbehoeften. Comfort is een topprioriteit bij deze slaapbank. Het gebruikte schuim is van topkwaliteit, met een 8 cm 28 DNS grijs schuim en een 5 cm 24 DNS veren voor het zitten. Deze combinatie garandeert optimale ondersteuning en demping, zodat je heerlijk kunt wegzakken in de ontspanningsmodus. De rug is even goed gemaakt, met een 5 cm 28 DNS zacht schuim, dat een uitstekende lendensteun biedt en zorgt voor een comfortabele zitervaring. Het sofabed-systeem met een draaibaar rugleuningmechanisme voegt veelzijdigheid toe aan dit product. Hiermee kun je moeiteloos wisselen tussen zittende en liggende posities. Deze functie is perfect voor die luie zondagmiddagen waarop je gewoon wilt loungen of wanneer er onverwachte gasten komen en je een comfortabele slaapruimte nodig hebt. Om je comfort nog verder te vergroten, worden er bij deze 3-zits slaapbank twee kussens geleverd. Deze kussens zijn gemaakt van 60% snipperschuim en 40% siliconenschuim en zorgen voor een optimale ondersteuning van je hoofd en nek. De afmetingen van elk kussen zijn 45 cm x 45 cm, voor een extra knusse touch aan je zithoek. Reiniging en onderhoud zijn probleemloos met deze slaapbank. 
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 78 cm
Hoogte: 78 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Comfortabele 1-persoons slaapbank met metalen frame | Petrol Green | 100% polyester stof
Lengte: 133 cm
Hoogte: 78 cm
Breedte/diepte: 78 cm
Stijlvolle 2-persoons slaapbank | Comfort en design | 100% metalen frame | Petrol Green
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabele hoekbank in crème | houten frame, 100 otton en polyester stof
Lengte: 207 cm
Hoogte: 90 cm
Breedte/diepte: 95 cm
Kajuitbed Alice 90x200 cm metaal - wit
Lengte: 196 cm
Hoogte: 91 cm
Breedte/diepte: 98 cm
Slaapbank Trust - zwart
499,00
Lengte: 201 cm
Hoogte: 12 cm
Breedte/diepte: 121 cm
Opvouwbare bedbodem met zitkussen voor hoogslaper Graham 120x200cm
Lengte: 78 cm
Hoogte: 78 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Slaapbank Angela 1 persoon-grijs
299,00
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabel en stijlvol hoekbank-bed, grijs, 210x70x280cm
Lengte: 98 cm
Hoogte: 91 cm
Breedte/diepte: 196 cm
Slaapbank Trust - lichtgrijs/zwart
499,00
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabel en stijlvol hoekbank | Houten frame | Antraciet
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabele Hoekbank | Uniek Ontwerp | Crèmekleur
Lengte: 155 cm
Hoogte: 85 cm
Breedte/diepte: 70 cm
Comfort Design 2-zitsbank | Metalen frame | Petrol Blauw