3-zitsbank | Comfortabel ontwerp | Beukenhouten frame | Polyester stof | 255cm lengte

Kleur
Minder dan 3 op voorraad
Betaal in termijnen met Alma
Maak kennis met onze 3-zitsbank, de perfecte combinatie van comfort en stijl voor je woonkamer. Het unieke ontwerp en het beukenhouten frame zullen je ruimte opfrissen. Met een afmeting van 255cm x 120cm x 85cm en 100% polyester stof, biedt deze bank zowel functie als mode. Hij wordt geleverd inclusief zachte kussens van grijs schuim/leer en 2 kussens. De chemisch te reinigen stof en de goudkleurige metalen poten in beige geven deze ster van een sofa de finishing touch! Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Montage vereist Ja
Aantal personen 3 personen
Belastbaar gewicht 330kg
Merk Emob
SKU-Emob AG560ARE1349
Kleur Beige
Stijl Retro
Materiaal Hout, Schuim, Velours, Polyester, Metaal, Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 40
Maak kennis met onze 3-zitsbank, de perfecte aanvulling om de stijl en het comfort van je woonkamer te verhogen. Deze bank is ontworpen om de ster van je ruimte te zijn, met een uniek en luxueus ontwerp waarvan je onder de indruk zult zijn. Een van de belangrijkste kenmerken van deze bank is de onberispelijke combinatie van functie en mode. Als je je woonkamer wilt opfrissen, is deze bank de perfecte match. Hij biedt niet alleen uitzonderlijk comfort, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan je ruimte.Het frame van deze bank is gemaakt van hoogwaardig beukenhout en spaanplaat, wat zorgt voor duurzaamheid en stabiliteit. Hij is gemaakt om dagelijks gebruik te weerstaan en jarenlang mee te gaan. Het sterke frame biedt een solide basis voor de bank, zodat deze ook na jaren van gebruik stevig blijft.De stof die voor deze bank wordt gebruikt is 100% polyester, wat zowel comfort als duurzaamheid biedt. Polyester staat bekend om zijn weerstand tegen slijtage, waardoor het een uitstekende keuze is voor een veelgebruikt meubelstuk als een bank. Met een lengte van 255 cm, een breedte van 120 cm en een hoogte van 85 cm biedt deze 3-zitsbank voldoende ruimte voor jou en je geliefden om te ontspannen en tot rust te komen. De royale afmetingen zorgen ervoor dat er genoeg ruimte is voor iedereen om comfortabel te zitten zonder een krap gevoel te krijgen.Het schuim dat in deze bank wordt gebruikt is van superieure kwaliteit. De zitkussens zijn gemaakt van 28 DNS zacht grijs schuim, terwijl de rugkussens gemaakt zijn van 8 DNS zacht grijs schuim. Deze combinatie zorgt voor de perfecte balans tussen ondersteuning en zachtheid, zodat je heerlijk kunt wegzakken en ontspannen na een lange dag.Om je comfort te verhogen, heeft deze bank een veer in het midden om op te zitten. De veer biedt extra ondersteuning en helpt het gewicht gelijkmatig te verdelen, zodat je altijd comfortabel zit. Of je nu ontspant met een boek of gasten ontvangt, je kunt erop rekenen dat deze bank ongeëvenaard comfort biedt.Deze 3-zitsbank wordt geleverd met twee kussens van 45 cm x 45 cm elk. De kussens zijn gevuld met een combinatie van 60% snipperschuim en 40% siliconenschuim, wat zorgt voor een pluche en luxueus gevoel. Je kunt deze kussens gemakkelijk aanpassen aan je comfort en esthetische voorkeuren, waardoor je een extra laag gezelligheid toevoegt aan je bank.Qua esthetiek is deze bank ontworpen met goudkleurige metalen poten, die een vleugje verfijning en glamour toevoegen aan je woonkamer.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 304 cm
Hoogte: 88 cm
Breedte/diepte: 247 cm
Hoekbank Yvette met slaapbank & opbergruimte - grijs/wit
Lengte: 255 cm
Hoogte: 85 cm
Breedte/diepte: 120 cm
3-zitsbank | Comfortabel en Stijlvol | Beukenhouten Frame | Polyester Stof | 255cm Lengte
Lengte: 85 cm
Hoogte: 75 cm
Breedte/diepte: 74 cm
Stijlvolle Wing Chair met Beukenhouten frame en Polyester stof- Cappuccino kleur
Lengte: 350 cm
Hoogte: 82 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Hoekbank Wout links kunstleer - bruin
937,30 1.339,00
Lengte: 208 cm
Hoogte: 85 cm
Breedte/diepte: 81 cm
Comfortabele 3-zitsbank met uniek ontwerp - Claret Red
Lengte: 350 cm
Hoogte: 82 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Hoekbank Wout rechts kunstleer - bruin
1.205,10 1.339,00
Lengte: 105 cm
Hoogte: 79 cm
Breedte/diepte: 89 cm
Moderne Wing Chair met Beukenhouten Frame | 100% Polyester Stof | 105cm x 79cm x 89cm
Lengte: 237 cm
Hoogte: 73 cm
Breedte/diepte: 90 cm
3-zitsbank Tina-antraciet
1.139,00
Lengte: 62 cm
Hoogte: 69 cm
Breedte/diepte: 56 cm
Relaxfauteuil voor kinderen Rex - roze
Lengte: 150 cm
Hoogte: 78 cm
Breedte/diepte: 84 cm
2-zitbank Isiah 150cm - roze
579,00
Lengte: 208 cm
Hoogte: 85 cm
Breedte/diepte: 81 cm
Comfortabele 3-zitsbank in grijs: stijlvol ontwerp en gemakkelijk te reinigen stof
Lengte: 177 cm
Hoogte: 85 cm
Breedte/diepte: 81 cm
Comfortabele en chique 2-zitsbank in Claret Red