Archiefkast Presley 80cm met 2 deuren & 2 open vakken - lichtgrijs

Lichtgrijze archiefkast Presley met 2 deuren en 2 open vakken. Gemaakt van spaanplaat met laagje melamine.
€ 269,00

3 tot 4 weken

Lengte 40 cm
Breedte / Diepte 80 cm
Hoogte 200 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Met de meubelen van de Presley-reeks creëer je een professionele kantoorruimte die aan al jouw noden tegemoet komt. Deze lichtgrijze archiefkast bestaat uit 2 open vakken en 2 deuren waarachter je 2 legplanken vindt. Elke legplank kan een gewicht van maximum 22 kg dragen. 

Archiefkast Presley  is gemaakt van spaanplaat met een laagje melamine. De lichtgrijze kleur vormt een stijlvolle combinatie met de grafietgrijze accenten en zilverkleurige handgrepen.

Leuk weetje: alle producten van Germania worden in Duitsland geproduceerd.

Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 2 deuren
Afwerking Melamine
SKU-Emob GM4249-588
Merk Germania
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Kleur Grijs
Totaal Gewicht kg 56
Reviews
Merkeninformatie

Over Germania

De fabrikant die ooit begon met enkel schoenenkasten, biedt anno 2021 zowat het hele spectrum aan meubels aan. De rode draad doorheen de collectie van Germania is dat ze tegelijkertijd gaan voor flexibel en efficiënt gebruik van ruimte zonder daarbij aan kwaliteit en stijl in te boeten. Bekijk het aanbod en je zult begrijpen wat hiermee wordt bedoeld. Elk van de unieke en stijlvolle meubels is prijs-kwaliteit een absolute aanrader. Zowel in moderne, eerder landelijke als Scandinavische stijl biedt Emob van het merk Germania heel wat moois aan. 
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top