Boekenkast Lisbon 2 - walnoot/wit

Boekenkast Lisbon met 5 niveaus, afgewerkt met walnootfineer. Met witte achterwand.

€ 839,00

3 tot 4 weken

Lengte 156 cm
Breedte / Diepte 34 cm
Hoogte 160 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Het design van boekenkast Lisbon is geïnspireerd op het hectische leven in de metropolen. Deze boekenkast is het perfecte voorbeeld van een functioneel product dat jouw interieur een elegante en toch moderne uitstraling geeft. De modulaire kasten van de Lisbon-serie kunnen bovendien perfect met elkaar gecombineerd worden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en afwerkingen, zodat jouw nieuwe meubel perfect is afgestemd op jouw interieur.

Deze boekenkast is gemaakt van MDF en werd afgewerkt met walnootfineer. Sommige compartimenten werden voorzien van een witte achterwand. De kast is ingedeeld in 5 niveaus. Op elk niveau beschik je over een groot en een kleiner compartiment.

Specificaties

  • Breedte groot compartiment: 73,7 cm
  • Breedte klein compartiment: 36,8 cm
  • Afstand tussen de legplanken varieert van 20,3 cm tot 33,8 cm
Meer informatie
Merk TemaHome
SKU-Emob TH9500.314933
Stijl Modern
Kleur Wit, Bruin
Materiaal MDF
Totaal Gewicht kg 55.1596
Reviews
Merkeninformatie

Over TemaHome

Het Portugese merk TemaHome heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. In 1981 werd het opgericht als “Norema Portuguesa”, een fusie van het Noorse Norema en het Portugese Godinho. Het doel was de geavanceerde technologie van Noorwegen te combineren met de Portugese efficiëntie en meubels tegen redelijke kosten te produceren. Na verschillende eigenaars en benamingen te hebben, werd het in 2008 het huidige TemaHome. Tegenwoordig produceert TemaHome een collectie eigentijdse meubels en decoratieve accenten waarbij de combinatie van een origineel en praktisch design centraal staat.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top