Buffetkast Westerland smal landelijk - wit

Buffetkast Westerland van massief dennenhout. Bestaat in totaal uit 4 deuren, 2 laden en 2 legplanken.

€ 489,00

Niet op voorraad

Lengte 90 cm
Breedte / Diepte 45 cm
Hoogte 191 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Ga voor landelijke gezelligheid in huis met de meubelen van de Westerland-collectie. De wit gelakte meubelen stralen rust en elegantie uit.

Deze buffetkast is gemaakt van FSC-gecertificeerd massief dennenhout. Ze heeft bovenaan 2 glazen deurtjes waarachter een legplank schuilt en onderaan 2 laden en 2 deuren onderaan waarachter zich een tweede legplank bevindt. Buffetkast Westerland is ook beschikbaar in 2 grotere versies. Je ontdekt ze eveneens op onze site, net als alle andere meubelen van de Westerland-collectie.

Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 2 lades, 4 deuren
Merk Interlink
SKU-Emob IL20904030
Kleur Wit
Stijl Landelijk
Materiaal Massief hout
Totaal Gewicht kg 55
Reviews
Merkeninformatie

Over Interlink

Het merk Inter Link werd in juli 1960 opgericht door Wolfgang Link en zijn vrouw Helga in het Duitse Straubenhardt. In 1994 verhuisde het bedrijf zijn hoofdkantoor naar het Franse Seltz (Elzas), vanwaar het nu nog steeds al zijn activiteiten aanstuurt. Inter Link is gespecialiseerd in zelfbouwmeubelen die naast praktisch en duurzaam ook erg betaalbaar zijn. In onze shop vind je maar liefst ruim 500 producten van Inter Link in landelijke, moderne en industriële stijl. Zo vindt iedereen hier ongetwijfeld zijn gading!
Productvragen
Zijn er ook gladde deurtjes leverbaar? Liefst in het grijs.

Er zijn helaas geen andere deurtjes beschikbaar voor deze kast.

Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top