Bureau Albrecht 117cm - verweerd hout/staal

Bureau Albrecht, gemaakt van spaanplaat, decor verweerd hout. Verschillende opstellingen mogelijk.

€ 169,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Lengte 117 cm
Breedte / Diepte 83 cm
Hoogte 74 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Wil je graag zelf beslissen hoe je je bureaumeubel monteert? Dan is bureau Albrecht van hoogwaardige spaanplaat iets voor jou! Zo kan je hem monteren als hoekbureau of als rechte bureau, waarbij je ook nog eens de keuze hebt of je het kastje links dan wel rechts plaatst.

Het bureau met een decor van verweerd hout is uitgerust met een legplank, een lade en klein kastje en is eveneens beschikbaar in andere uitvoeringen. Je ontdekt alle versies op onze site.

Neem zeker ook een kijkje naar ons ruime assortiment van bureaustoelen om je nieuwe werkplek te vervolledigen.

Meer informatie
Samenstelling 1 deur, 1 lade
Hoogte bureaublad 74
SKU-Emob FMD360-001-4
Merk FMD
Kleur Bruin
Materiaal Spaanplaat
Stijl Industrieel
Totaal Gewicht kg 34.52
Reviews
Merkeninformatie

Over FMD

FMD is een Duits merk dat al drie decennia lang hoogwaardige meubelen voor binnenshuis produceert en door de jaren heen uitgegroeid is tot een internationale speler. Achter het merk staat een gemotiveerd team dat de strengste kwaliteitsnormen hoog in het vaandel draagt. Je merkt meteen hoe eenvoudig de meubelen te monteren zijn dankzij gebruiksvriendelijke handleidingen waarin alles stap voor stap staat uitgelegd aan de hand van gedetailleerde tekeningen. FMD zet zich bovendien in voor duurzaamheid, zo is al het gebruikte hout PEFC-gecertificeerd.
Productvragen
Is de totale lengte als je hem recht opstelt 117 cm?

De totale lengte als het bureau recht opstelt is 148 cm, de laatste foto toont enkel tekeningen met alle afmetingen van het bureau.

Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top