Bureau Dana - blauw/roze

Bureau Dana is in hoogte verstelbaar en heeft een kantelbaar werkblad voor een optimaal gebruiksgemak. Vervaardigd uit MDF en massief hout.

€ 159,00

1 - 2 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Lengte 109 cm
Breedte / Diepte 55 cm
Hoogte 64 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Bureau Dana van het merk Interlink, vervaardigd uit MDF en massief hout, is een praktische werkplek die mee kan groeien met je kind. Het werkblad is kantelbaar en het bureau zelf is in hoogte verstelbaar waardoor je kind altijd in de beste omstandigheden kan werken. Een ander voordeel hierbij is dat dit bureau bijgevolg jarenlang volledig benut kan worden doordat het als het ware meegroeit met het kind.

Het bureau wordt geleverd met zowel blauwe als roze accenten. Zo kan dit bureau eerst voor een meisje gebruikt worden en dan later voor een jonger broertje, of omgekeerd. Onder het werkblad beschik je over een lade, maar om echt goed uitgerust te zijn, kan je natuurlijk ook de bijhorende ladekast apart aankopen voor meer opbergruimte. Het plaatje is uiteraard pas helemaal af met een bureaustoel in bijpassende kleuren, eveneens online beschikbaar bij Emob.

Meer informatie
Opties Hoogte verstelbaar
Hoogte bureaublad 64
SKU-Emob IL40100500
Merk Interlink
Kleur Wit
Materiaal Massief hout, MDF
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 20
Reviews
Merkeninformatie

Over Interlink

Het merk Inter Link werd in juli 1960 opgericht door Wolfgang Link en zijn vrouw Helga in het Duitse Straubenhardt. In 1994 verhuisde het bedrijf zijn hoofdkantoor naar het Franse Seltz (Elzas), vanwaar het nu nog steeds al zijn activiteiten aanstuurt. Inter Link is gespecialiseerd in zelfbouwmeubelen die naast praktisch en duurzaam ook erg betaalbaar zijn. In onze shop vind je maar liefst ruim 500 producten van Inter Link in landelijke, moderne en industriële stijl. Zo vindt iedereen hier ongetwijfeld zijn gading!
Productvragen
De hoogte is instelbaar maar is de laagste stand 64 cm dan?

Hierbij de hoogtes van de verschillende standen van dit bureau:
- 63 cm
- 69 cm
- 76 cm
- 82 cm
- 88 cm

 

Hoe hoog is dit bureau op zijn laagste stand?

Dit zijn de verschillende hoogtes van dit bureau: - 63 cm - 69 cm - 76 cm - 82 cm - 88 cm

Tot welke hoogte kan het werkblad gesteld worden? Of tot welke leeftijd kan deze gebruikt worden?

U kan het bureaublad op een hoogte instellen van 63 tot 93 cm.

Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top