Bureau Norbert 90cm - beuk

Compact bureau Norbert afgewerkt in bruine spaanplaat met beukdecor. 
€ 119,00

3 tot 4 weken

Productinformatie

De Norbert-bureaus gemaakt uit spaanplaat met beukdecor van de Duitse fabrikant Germania zijn een ruimtebesparende, compacte en overzichtelijke oplossing voor elke thuiswerker. Met zijn breedte van 90 cm, hoogte van 72 cm en diepte van 48 cm is dit model ook in kleine kantoren en bureauruimtes goed te gebruiken. Op het vlak van opbergruimte zit je met dit meubel alvast goed. Doordat het bureau op een slimme manier is gestructureerd, hebt u al uw werkmateriaal in het zicht en binnen handbereik. De praktische zwenkwieltjes geven je bovendien de mogelijkheid om het meubel flexibel op te stellen. Bureaus uit de Norbert-collectie worden geleverd met wandbevestiging (alleen schroeven en pluggen moeten apart worden gekocht en gebruikt worden volgens de opstelling van de muur). 

Dit meubel is ook verkrijgbaar in een witte en walnootkleurige versie. Ontdek alle meubels van de Duitse meubelfabrikant Germania op de website van Emob! 

Meer informatie
Hout/look Beuk
Hoogte bureaublad 70
SKU-Emob GM0482-11
Merk Germania
Kleur Bruin
Materiaal Spaanplaat
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 24.9
Reviews
Merkeninformatie

Over Germania

De fabrikant die ooit begon met enkel schoenenkasten, biedt anno 2021 zowat het hele spectrum aan meubels aan. De rode draad doorheen de collectie van Germania is dat ze tegelijkertijd gaan voor flexibel en efficiënt gebruik van ruimte zonder daarbij aan kwaliteit en stijl in te boeten. Bekijk het aanbod en je zult begrijpen wat hiermee wordt bedoeld. Elk van de unieke en stijlvolle meubels is prijs-kwaliteit een absolute aanrader. Zowel in moderne, eerder landelijke als Scandinavische stijl biedt Emob van het merk Germania heel wat moois aan. 
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top