Creatief bureau voor thuiskantoor | 18mm Melamine | Wit

Minder dan 3 op voorraad
Betaal in termijnen met Alma
Een creatief en functioneel bureau gemaakt van 100% gemelamineerde spaanplaat. Het bureau is 110 cm breed en heeft een moderne witte kleur. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Montage vereist Nee
Verstelbaar Nee
Merk Emob
SKU-Emob AG475OLV1202
Kleur Wit
Materiaal Melamine
Totaal Gewicht kg 23.5
Ben je op zoek naar het perfecte bureau dat functionaliteit, stijl en creativiteit combineert? Kijk dan niet verder dan onze Study Desk! Dit bureau is ontworpen voor kantoren en thuiskantoren en is de ideale aanvulling voor elke ruimte waar je je creatieve potentieel de vrije loop moet laten. Met zijn strakke ontwerp en duurzame constructie zal het zeker het middelpunt van je werkruimte worden.Een van de belangrijkste kenmerken van onze Study Desk is de hoogwaardige constructie. Gemaakt van 100% gemelamineerd spaanplaat, biedt dit bureau uitzonderlijke duurzaamheid en een lange levensduur. De melamine coating versterkt niet alleen de sterkte, maar maakt het ook bestand tegen krassen, vlekken en waterschade. Maak je geen zorgen meer over gemorste vloeistoffen of ruwe behandeling waardoor je bureau beschadigd raakt. De dikte van het Study Desk is een ander opvallend kenmerk. Met een dikte van 18 mm biedt het een stevig en stabiel oppervlak voor al je studie- of werkbehoeften. Of je nu een belangrijk rapport schrijft, een meesterwerk maakt of urenlang studeert, dit bureau biedt de stabiliteit en ondersteuning die je nodig hebt.Met een breedte van 110 cm, een hoogte van 74 cm en een diepte van 50 cm biedt ons bureau voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Van boeken en notitieblokken tot laptops en kantoorbenodigdheden, je hebt genoeg ruimte om je werkmateriaal te organiseren voor maximale productiviteit. Met zijn ruime ontwerp kun je afscheid nemen van rommel en een opgeruimde en georganiseerde werkplek verwelkomen. Het bureau is verkrijgbaar in een tijdloze witte kleur, die zorgt voor een schone en verfijnde look die moeiteloos past bij elke interieurstijl. Of je kantoor/thuiskantoor nu een modern, minimalistisch of traditioneel ontwerp heeft, dit bureau past er naadloos bij en verhoogt de algehele esthetische aantrekkingskracht. Dankzij de veelzijdige kleur kun je het gemakkelijk combineren met andere meubels en accessoires, waardoor je de vrijheid hebt om een persoonlijke werkruimte te creëren die jouw unieke stijl weerspiegelt.Naast zijn esthetische aantrekkingskracht en duurzaamheid biedt ons bureau een reeks voordelen. De ruime werkruimte bevordert de productiviteit, zodat je je taken met gemak kunt uitvoeren. De kras- en waterbestendige melamine coating zorgt ervoor dat je bureau er jarenlang onberispelijk uit blijft zien, waardoor je het gedoe en de kosten van regelmatige vervanging bespaart. Het gemakkelijk schoon te maken oppervlak maakt onderhoud ook een fluitje van een cent, waardoor je meer tijd overhoudt om je te concentreren op wat echt belangrijk is.Investeren in ons bureau betekent investeren in een functioneel, stijlvol en duurzaam meubelstuk dat je werkruimte jarenlang zal verfraaien. Zeg vaarwel tegen rommelige bureaus en hallo tegen een goed georganiseerde en inspirerende werkomgeving.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 152 cm
Hoogte: 86 cm
Breedte/diepte: 61 cm
Bureau Gaming 152cm met ledstrip - zwart
Lengte: 150 cm
Hoogte: 90 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Gaming bureau LevelUp 150cm - zwart
219,00 249,00
Lengte: 152 cm
Hoogte: 120 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Bureau Anette-Atlantische pijnboom/zwart
Lengte: 136 cm
Hoogte: 86 cm
Breedte/diepte: 56 cm
Gaming bureau Joseph 136cm – zwart/rood
139,00 175,00
Lengte: 180 cm
Hoogte: 93 cm
Breedte/diepte: 45 cm
Wren Kindertafelset incl krukjes | 100% Melamine | Wit Notenhout
Lengte: 180 cm
Hoogte: 92 cm
Breedte/diepte: 67 cm
Bureau Gaming 180cm met ledstrip 2
Lengte: 103 cm
Hoogte: 80 cm
Breedte/diepte: 43 cm
Bureau Janne 1 draaideur en 1 lade-mat roze/mat wit
Lengte: 123 cm
Hoogte: 90 cm
Breedte/diepte: 59 cm
Gamebureau Skill-donkergrijs/matzwart
169,00
Lengte: 150 cm
Hoogte: 140 cm
Breedte/diepte: 70 cm
Gaming bureau Zayn 150x70x140cm spaanplaat - antraciet
Lengte: 182 cm
Hoogte: 90 cm
Breedte/diepte: 70 cm
Gaming bureau Tudi incl. verlichting - grijs/hout
Lengte: 134 cm
Hoogte: 73 cm
Breedte/diepte: 58 cm
Bureau Moniek-Kronberg eik
179,00
Lengte: 110 cm
Hoogte: 75 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Bureau Monique met drie lades - betonlook / hoogglans wit