Dressoir Dudek 184cm met 2 deuren & 4 lades - zwart

Dressoir Dudek met 2 deuren & 4 lades, in volledig zwarte uitvoering. Meubel gemaakt uit spaanplaat en gewapend glas, afgewerkt met een laagje melamine. 
€ 749,00

3 tot 4 weken

Lengte 184 cm
Breedte / Diepte 42 cm
Hoogte 102 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Deze opvallende Dudek-reeks van Germania toont hoe de kernwoorden zwart, strak en modern in meubels van Duitse topkwaliteit tot uiting komen. Het dressoir is opgebouwd uit spaanplaat en voorzien van een glazen voor- en bovenzijde in een blinkende zwarte kleur. Het gewapende veiligheidsglas zorgt ervoor dat het meubel tegen een stootje kan! De metalen handgrepen zijn subtiel weggewerkt en toch gemakkelijk te hanteren. Doordat de lades van de dressoirkast automatisch sluiten en er soft-close voorzien is op de twee draaideuren, zijn ze bovendien erg eenvoudig in gebruik. Binnenin zijn achter elke deur drie verstelbare legplanken voorzien. 

De kwaliteitsvolle ABS-randen en het laagje melamine maken het meubel volledig af. Ontdek de rest van deze reeks, ook beschikbaar op onze website in eikdecor met witte accenten en volledig witte uitvoering.  

Meer informatie
Afwerking Melamine
Merk Germania
SKU-Emob GM3698-83
Kleur Zwart
Stijl Modern
Materiaal Melamine, Spaanplaat, Glas
Totaal Gewicht kg 109.5
Reviews
Merkeninformatie

Over Germania

De fabrikant die ooit begon met enkel schoenenkasten, biedt anno 2021 zowat het hele spectrum aan meubels aan. De rode draad doorheen de collectie van Germania is dat ze tegelijkertijd gaan voor flexibel en efficiënt gebruik van ruimte zonder daarbij aan kwaliteit en stijl in te boeten. Bekijk het aanbod en je zult begrijpen wat hiermee wordt bedoeld. Elk van de unieke en stijlvolle meubels is prijs-kwaliteit een absolute aanrader. Zowel in moderne, eerder landelijke als Scandinavische stijl biedt Emob van het merk Germania heel wat moois aan. 
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top