Talon Console | MELAMINE Coating | 18mm | 180cm Breedte | Wit Goud Zwart

Betaal in termijnen met Alma
Talon Console: Stijlvol en duurzaam, 100% gemelamineerd spaanplaat met talloze planken. Kan aan de muur worden bevestigd. Verkrijgbaar in wit, goud en zwart Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG804TRH3523
Kleur Wit
Materiaal Melamine
Totaal Gewicht kg 53.1
Maak kennis met de Talon Console, een meubel van hoge kwaliteit dat is ontworpen om de stijl en functionaliteit van elke woonruimte te verbeteren. Deze console is gemaakt van 100% gemelamineerd spaanplaat en biedt uitzonderlijke duurzaamheid en een lange levensduur, zodat hij jarenlang bestand is tegen dagelijks gebruik. Een van de opvallendste kenmerken van de Talon Console is de dikte van 18 mm, die zorgt voor een solide en stevige constructie die bijdraagt aan de algehele duurzaamheid. Dit zorgt ervoor dat de console stabiel en betrouwbaar blijft, zelfs wanneer er zware items op staan of decoratieve stukken worden tentoongesteld. Qua afmetingen heeft de Talon Console een breedte van 180 cm, een hoogte van 40 cm en een diepte van 76 cm. Deze royale afmetingen bieden voldoende opbergruimte, zodat je een breed scala aan items kunt organiseren en tentoonstellen, van boeken en fotolijsten tot vazen en verzamelobjecten. Bovendien heeft de console verschillende legplanken, waardoor je nog meer opbergmogelijkheden hebt en de indeling kunt aanpassen aan je specifieke behoeften. Dit zorgt ervoor dat je de ruimte kunt optimaliseren om je spullen op een georganiseerde en visueel aantrekkelijke manier op te bergen. De Talon Console is ook ontworpen met het oog op functionaliteit. Hij kan eenvoudig aan de muur worden bevestigd voor meer stabiliteit en extra veiligheid, vooral in huizen met kinderen of huisdieren. Deze functie voorkomt niet alleen dat het per ongeluk omvalt, maar zorgt ook voor een naadloze en gepolijste look in je woonruimte. Laten we het nu over stijl hebben. De Talon Console is verkrijgbaar in drie verschillende en trendy kleuropties: wit, goud en zwart. Of je nu de voorkeur geeft aan een strakke en minimalistische esthetiek, een vleugje glamour of een stoer statement, je kunt de kleur kiezen die het beste bij je smaak past en je bestaande inrichting aanvult. Samengevat biedt de Talon Console een uitzonderlijke combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid. De 100% gemelamineerde spaanplaatconstructie garandeert duurzame prestaties, terwijl de royale afmetingen en talloze planken voor voldoende opbergruimte zorgen. De optie om hem aan de muur te bevestigen vergroot de stabiliteit en veiligheid, en de drie kleuropties maken het mogelijk om hem aan te passen aan elke persoonlijke stijl. Verhoog je leefruimte met de Talon Console en geniet van de voordelen van een stijlvol en praktisch meubelstuk dat de algehele esthetiek van je huis zal verbeteren.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 139 cm
Hoogte: 90 cm
Breedte/diepte: 34 cm
Dressoir Flotar 4 deuren 3 lades - wit/beton
Lengte: 180 cm
Hoogte: 71 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Dressoir Bilal 180cm 4 deuren & 2 lades - eik/geprint rafia
Lengte: 139 cm
Hoogte: 90 cm
Breedte/diepte: 34 cm
Dressoir Flotar 4 deuren 3 lades - wit/eik
149,00 169,00
Lengte: 208 cm
Hoogte: 94 cm
Breedte/diepte: 38 cm
Dressoir Maximo 208cm - sonoma eik/wit
299,00
Lengte: 90 cm
Hoogte: 81 cm
Breedte/diepte: 32 cm
Commode Damien 90cm met 2 deuren & 1 lade - zwart
Lengte: 220 cm
Hoogte: 93 cm
Breedte/diepte: 46 cm
Dressoir Elayza 220cm, 4 deuren & 5 lades - witte eik
Lengte: 160 cm
Hoogte: 86 cm
Breedte/diepte: 44 cm
Dressoir Enso 2 deuren & 3 lades - antraciet/eik
449,10 499,00
Lengte: 118 cm
Hoogte: 83 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Console Celestia met 3 deuren en 2 lades - eikdecor/zwart
Lengte: 208 cm
Hoogte: 85 cm
Breedte/diepte: 47 cm
Dressoir Greta 4 deuren - beton
485,10 539,00
Lengte: 166 cm
Hoogte: 102 cm
Breedte/diepte: 48 cm
 Dressoir Samine 3 lades 3 deuren - wit/eik
Lengte: 100 cm
Hoogte: 81 cm
Breedte/diepte: 35 cm
Rustiek industrieel dressoir en buffettafel - Bruin en zwart opbergmeubel'
Lengte: 156 cm
Hoogte: 85 cm
Breedte/diepte: 47 cm
Dressoir Greta 3 deuren - beton
386,10 429,00