Eettafel Indra 180x90cm - Acacia

Eettafel Indra in Acaciahout en een onderstel in zwart gepoedercoat metaal. 

€ 499,00

4 tot 5 weken

Lengte 180 cm
Breedte / Diepte 90 cm
Hoogte 77 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Deze eettafel Indra is een robuust maar welogend meubel voor je eetkamer. De tafel is zo gefabriceerd dat je meer dan voldoende beenruimte hebt onder het tafelblad, maar daarom niet aan noodzakelijke ruimte op het tafelblad hoeft in te boeten. Naast de 180cm in de lengte, beschik je namelijk ook over 90cm in de breedte. Daardoor kan je zeker met acht personen aan deze tafel ontbijten, lunchen of dineren. 

Het 35mm dikke tafelblad met boomranden is bovendien meer dan stevig genoeg, aangezien het gemaakt is uit massief acaciahout. Het U-vormige antisliponderstel van 8x4cm dik is gemaakt uit gepoedercoat metaal. Een knoert van een meubel zonder franjes! 

Meer informatie
Vorm Rechthoek
Aantal personen 6 personen, 8 personen
Hout/look Acacia
Merk Emob
SKU-Emob BGSK-83-819-S8
Stijl Modern
Kleur Bruin, Zwart
Materiaal Massief hout, Metaal
Totaal Gewicht kg 75.5
Reviews
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top