Eettafel Papillon 103 cm - wit/eik

€ 129,00

3 - 4 weken

Eettafel Papillon met klapbladen, gemaakt van spaanplaat, geschikt voor 4 personen. Wit/eikdecor.

Productinformatie

Woon je op een studio of beschik je over een kleine keuken waarin je alle plaats goed kan gebruiken? Dan is eettafel Papillon de ideale tafel voor jou. Je kan de bladen namelijk naar beneden klappen zodat de tafel nog maar een lengte van 28 cm heeft wanneer je ze niet nodig hebt.

Eettafel Papillon is geschikt voor 4 personen. Ze is gemaakt van spaanplaat. Het frame is wit, de tafelbladen kregen een eikdecor.

Meer informatie
Aantal personen 2, 4
Vorm Rechthoek
SKU-Emob SY2050A2134X00
Merk TemaHome
Kleur Wit, Bruin
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 18
Merkeninformatie

Over TemaHome

Het Portugese merk TemaHome heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. In 1981 werd het opgericht als “Norema Portuguesa”, een fusie van het Noorse Norema en het Portugese Godinho. Het doel was de geavanceerde technologie van Noorwegen te combineren met de Portugese efficiëntie en meubels tegen redelijke kosten te produceren. Na verschillende eigenaars en benamingen te hebben, werd het in 2008 het huidige TemaHome. Tegenwoordig produceert TemaHome een collectie eigentijdse meubels en decoratieve accenten waarbij de combinatie van een origineel en praktisch design centraal staat.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top