Comfortabele Hoekbank | Beukenhouten Frame | Antraciet Kleur

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
Maak kennis met onze hoekbank: een comfortabele en stijlvolle toevoeging aan je woonkamer. Gemaakt met een beukenhouten frame en 100% polyester/linnen stof. Kenmerken zijn onder andere een royale zitlengte, 28 DNS schuim voor het zitten, fiber vulling in de kussens en een antraciet kleur. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Samenstelling Hoek links, Hoek rechts
Merk Emob
SKU-Emob AG825BLC2711
Kleur Antraciet
Materiaal Hout, Polyester
Totaal Gewicht kg 98
Maak kennis met onze prachtige hoekbank, het ultieme middelpunt voor je woonkamer. Ontworpen om ongeëvenaard comfort en een unieke esthetiek te bieden, is deze hoekbank de perfecte aanvulling voor elk huis. Of je nu gasten ontvangt of gewoon ontspant na een lange dag, deze bank zorgt ervoor dat je comfort nooit in het gedrang komt.Een van de belangrijkste kenmerken van onze hoekbank is de combinatie van functie en mode. Hij biedt niet alleen een comfortabele zitplaats, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan je leefruimte. Het prachtige ontwerp en de aandacht voor detail maken het een opvallend stuk, dat de uitstraling van je kamer direct verbetert.Het frame van onze hoekbank is gemaakt van beukenhout van hoge kwaliteit, waardoor duurzaamheid en stabiliteit gegarandeerd zijn. Dit betekent dat je jarenlang van je bank kunt genieten zonder je zorgen te maken over slijtage. Het gebruik van beukenhout voegt een natuurlijke, warme touch toe aan het totale ontwerp, waardoor de uitnodigende sfeer van je woonkamer wordt versterkt.De stof die in onze hoekbank is gebruikt, is 100% polyester/linnen, wat zorgt voor een zachte en gladde textuur. Dit verhoogt niet alleen het comfort, maar geeft de bank ook een luxe uitstraling. De antracietkleur voegt een moderne en verfijnde touch toe, waardoor de bank naadloos past bij elke bestaande inrichting.Met een breedte van 258 cm, hoogte van 83 cm en diepte van 258 cm biedt deze hoekbank voldoende ruimte voor jou en je geliefden om te ontspannen en tot rust te komen. De zitlengte van 258 cm biedt voldoende ruimte om je uit te strekken, terwijl de rughoogte van 43 cm zorgt voor optimale ondersteuning van je rug.De zitdiepte van 60 cm en zithoogte van 40 cm zijn zorgvuldig ontworpen om de perfecte balans te bieden tussen comfort en ergonomie. Je kunt wegzakken in de pluche kussens en ultieme ontspanning ervaren zonder afbreuk te doen aan een goede houding.De armdikte van 14 cm draagt bij aan de algehele duurzaamheid en stevigheid van de bank. De beukenhouten poten, met een hoogte van 13 cm, zorgen niet alleen voor stabiliteit maar voegen ook een vleugje elegantie toe aan het ontwerp.De binnenafmetingen van de bank, exclusief de armen, zijn 230 x 230 cm. Deze royale ruimte zorgt voor veel zitmogelijkheden, perfect voor het ontvangen van gasten of gezellige filmavonden met het gezin.De zitkussens zijn gemaakt van 28 DNS schuim, speciaal gekozen vanwege het superieure comfort en de lange levensduur. De dikte van 15 cm zorgt voor een ondersteunende en toch zachte zitervaring. Bovendien zijn de kussens gevuld met vezels voor extra zachtheid en een luxueus gevoel.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 304 cm
Hoogte: 88 cm
Breedte/diepte: 247 cm
Hoekbank Yvette met slaapbank & opbergruimte - grijs/wit
Lengte: 350 cm
Hoogte: 82 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Hoekbank Wout links kunstleer - bruin
937,30 1.339,00
Lengte: 350 cm
Hoogte: 82 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Hoekbank Wout rechts kunstleer - bruin
1.205,10 1.339,00
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabele hoekbank in crème | houten frame, 100 otton en polyester stof
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabel en stijlvol hoekbank-bed, grijs, 210x70x280cm
Lengte: 215 cm
Hoogte: 80 cm
Breedte/diepte: 150 cm
Hoekbank: comfortabel, stijlvol, lichtgrijs
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabel en stijlvol hoekbank | Houten frame | Antraciet
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabele Hoekbank | Uniek Ontwerp | Crèmekleur
Lengte: 284 cm
Hoogte: 84 cm
Breedte/diepte: 179 cm
Hoekbank Videl links - beige
1.199,00
Lengte: 350 cm
Hoogte: 73 cm
Breedte/diepte: 270 cm
Comfortabele en stijlvolle hoekbank | Beige | 350 cm breedte | 100% polyester stof
Lengte: 313 cm
Hoogte: 80 cm
Breedte/diepte: 193 cm
Comfort en stijl: Donkergrijze hoekbank met beukenhouten frame
Lengte: 258 cm
Hoogte: 83 cm
Breedte/diepte: 258 cm
Comfortabele hoekbank, frame van beukenhout, kleur grijs