Comfortabel en stijlvol hoekbank | Beige Bruin | 303x168cm

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
Deze hoekbank is ontworpen om de ster van je woonkamer te worden met zijn comfort, unieke ontwerp en combinatie van functie en mode. Hij is gemaakt met een frame van beukenhout en spaanplaat en een stof van 100% polyester en heeft een lengte van 303 x 168 cm en een hoogte van 85 cm. Het slaapbanksysteem met rugleuningmechanisme zorgt voor extra functionaliteit en het vaste zit-/rugkussen biedt samen met het schuim van 3 cm veel comfort. De bank wordt geleverd met 4 kussens van 45 x 45 cm en heeft een neutrale beigebruine kleur. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Samenstelling Hoek rechts
Merk Emob
SKU-Emob AG560ARE1152
Kleur Beige
Materiaal Hout, Polyester
Totaal Gewicht kg 68
Maak kennis met onze stijlvolle en veelzijdige Hoekbank, een must-have aanvulling voor elke woonkamer! Deze hoekbank biedt niet alleen het comfort en de ondersteuning waarnaar je hunkert, maar heeft ook een uniek ontwerp waardoor het zeker de ster van je ruimte wordt. Of je nu extra zitplaatsen nodig hebt of een extra slaapmogelijkheid, met deze bank zit je goed.Een van de belangrijkste kenmerken van deze hoekbank is de hoogwaardige constructie. Het frame is gemaakt van duurzaam beukenhout en spaanplaat, wat zorgt voor langdurige stabiliteit en stevigheid. Met een stofsamenstelling van 100% polyester kunt u erop vertrouwen dat deze bank niet alleen zacht aanvoelt, maar ook bestand is tegen slijtage.Met een lengte van 303 x 168 cm en een breedte van 93 cm biedt deze hoekbank veel ruimte voor u en uw geliefden om te ontspannen en tot rust te komen. De hoogte van 85 cm voegt een extra laag comfort toe, zodat u kunt wegzakken in pluchen kussens en uw zorgen kunt vergeten.Maar daar houdt deze hoekbank niet op. Hij doet ook dienst als handig bed, met een bedlengte van 273 cm en een breedte van 93 cm. Dit betekent dat je gemakkelijk gasten kunt ontvangen zonder dat dit ten koste gaat van je eigen comfort. Het slaapbanksysteem met rugleuningmechanisme zorgt voor een naadloze overgang van bank naar bed en weer terug.Over kussens gesproken, deze hoekbank is uitgerust met een combinatie van schuim en veren vullingen voor optimale ondersteuning en zachtheid. Het 3 cm 28 DNS softgrijs schuim en 24 DNS veren schuim zorgen voor een knusse zitervaring, terwijl het 60% snipperschuim en 40% siliconenschuim in de rugkussens de perfecte balans van comfort en ondersteuning bieden.Met de vier meegeleverde kussens van 45 x 45 cm kun je je zitopstelling gemakkelijk aanpassen aan je behoeften. De vaste zit- en rugkussens zorgen voor stabiliteit en voorkomen dat ze van hun plaats glijden, zodat je met een gerust hart kunt gaan zitten.Onderhoud is een fluitje van een cent met deze hoekbank, dankzij de chemisch te reinigen stof. Verwijder eenvoudig vlekken of gemorste vloeistoffen, zodat uw bank er altijd fris uitziet en aanvoelt. Met een schuimhoogte van 19 cm kun je er zeker van zijn dat deze hoekbank het beste comfort en ondersteuning biedt voor urenlang relaxen. De kleur van deze bank, beigebruin, voegt een vleugje verfijning toe aan elke woonkamerinrichting.Samengevat is onze Hoekbank-Bed de perfecte aanvulling op uw woonkamer.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 304 cm
Hoogte: 88 cm
Breedte/diepte: 247 cm
Hoekbank Yvette met slaapbank & opbergruimte - grijs/wit
Lengte: 350 cm
Hoogte: 82 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Hoekbank Wout links kunstleer - bruin
937,30 1.339,00
Lengte: 350 cm
Hoogte: 82 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Hoekbank Wout rechts kunstleer - bruin
1.205,10 1.339,00
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabele hoekbank in crème | houten frame, 100 otton en polyester stof
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabel en stijlvol hoekbank-bed, grijs, 210x70x280cm
Lengte: 215 cm
Hoogte: 80 cm
Breedte/diepte: 150 cm
Hoekbank: comfortabel, stijlvol, lichtgrijs
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabel en stijlvol hoekbank | Houten frame | Antraciet
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabele Hoekbank | Uniek Ontwerp | Crèmekleur
Lengte: 284 cm
Hoogte: 84 cm
Breedte/diepte: 179 cm
Hoekbank Videl links - beige
1.199,00
Lengte: 350 cm
Hoogte: 73 cm
Breedte/diepte: 270 cm
Comfortabele en stijlvolle hoekbank | Beige | 350 cm breedte | 100% polyester stof
Lengte: 313 cm
Hoogte: 80 cm
Breedte/diepte: 193 cm
Comfort en stijl: Donkergrijze hoekbank met beukenhouten frame
Lengte: 258 cm
Hoogte: 83 cm
Breedte/diepte: 258 cm
Comfortabele hoekbank, frame van beukenhout, kleur grijs