Comfort en stijl: Hoekbank | 215cm Breedte | Claret Red

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
De hoekbank is een stijlvolle en comfortabele toevoeging aan je woonkamer. Gemaakt van een beukenhouten frame en 100% polyester stof, de afmetingen zijn 215x80x150cm. De bedmaat is 192x135cm, de stof is makkelijk schoon te maken en de kussens zijn inbegrepen. De kleur is bordeaux rood Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Samenstelling Hoek rechts
Merk Emob
SKU-Emob AG825BLC1722
Kleur Rood
Materiaal Hout, Polyester
Totaal Gewicht kg 76
Maak kennis met de verbluffende hoekbank, het ultieme pronkstuk voor je woonkamer. Deze hoekbank is niet alleen ongelooflijk comfortabel, maar heeft ook een uniek ontwerp dat de look en feel van je ruimte direct zal verhogen. Zeg vaarwel tegen saaie en verouderde meubels en zeg hallo tegen een frisse en stijlvolle update! Een van de belangrijkste kenmerken van deze hoekbank is de onverslaanbare combinatie van functie en mode. Hij biedt niet alleen voldoende zitruimte voor jou en je geliefden, maar verandert ook moeiteloos in een ruim bed wanneer dat nodig is. Of je nu onverwachte gasten hebt of gewoon wilt genieten van een gezellige filmavond, met deze slaapbank zit je goed.Deze hoekslaapbank is gemaakt van een hoogwaardig beukenhouten frame en staat garant voor duurzaamheid en stabiliteit. Je kunt er zeker van zijn dat dit meubelstuk bestand is tegen dagelijks gebruik en jarenlang meegaat. Het frame biedt een stevige basis voor de hele bank, zodat je met een gerust hart kunt ontspannen.De stof die voor deze hoekslaapbank is gebruikt, is 100% polyester, dat niet alleen zacht aanvoelt, maar ook gemakkelijk schoon te maken is. Het leven is rommelig en er kan gemorst worden, maar met deze gemakkelijk schoon te maken stof kunt u vlekken of morsen moeiteloos wegvegen, zodat uw bank er zo goed als nieuw uit blijft zien. Met een breedte van 215 cm, een hoogte van 80 cm en een diepte van 150 cm biedt deze hoekslaapbank veel ruimte voor u en uw gasten om achterover te leunen en te ontspannen. De zitdiepte van 77 cm en zithoogte van 40 cm zorgen voor optimaal comfort voor urenlang loungen of gezellig samenzijn. De 28 DNS en 12 cm veren schuim zorgen voor een luxueuze zitervaring, terwijl het praktische schuim dat gebruikt wordt voor de rug de nodige ondersteuning biedt.Om een vleugje elegantie en gezelligheid toe te voegen, wordt deze hoekslaapbank geleverd inclusief kussens. Deze kussens verbeteren niet alleen de algehele visuele aantrekkingskracht, maar bieden ook extra comfort en ondersteuning. Ze vormen een perfecte aanvulling op de bordeauxrode kleur van de bank en voegen een knaller van levendige kleur toe aan de inrichting van je woonkamer.Maak een gedurfd stijlstatement met de Hoekbank. De combinatie van comfort, een uniek ontwerp en gemakkelijk te reinigen stof maken het een must-have voor elke moderne woonruimte. Upgrade je huis vandaag nog en geniet van de voordelen van deze uitzonderlijke hoekbank!
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 304 cm
Hoogte: 88 cm
Breedte/diepte: 247 cm
Hoekbank Yvette met slaapbank & opbergruimte - grijs/wit
Lengte: 350 cm
Hoogte: 82 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Hoekbank Wout links kunstleer - bruin
937,30 1.339,00
Lengte: 350 cm
Hoogte: 82 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Hoekbank Wout rechts kunstleer - bruin
1.205,10 1.339,00
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabele hoekbank in crème | houten frame, 100 otton en polyester stof
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabel en stijlvol hoekbank-bed, grijs, 210x70x280cm
Lengte: 215 cm
Hoogte: 80 cm
Breedte/diepte: 150 cm
Hoekbank: comfortabel, stijlvol, lichtgrijs
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabel en stijlvol hoekbank | Houten frame | Antraciet
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabele Hoekbank | Uniek Ontwerp | Crèmekleur
Lengte: 284 cm
Hoogte: 84 cm
Breedte/diepte: 179 cm
Hoekbank Videl links - beige
1.199,00
Lengte: 350 cm
Hoogte: 73 cm
Breedte/diepte: 270 cm
Comfortabele en stijlvolle hoekbank | Beige | 350 cm breedte | 100% polyester stof
Lengte: 313 cm
Hoogte: 80 cm
Breedte/diepte: 193 cm
Comfort en stijl: Donkergrijze hoekbank met beukenhouten frame
Lengte: 258 cm
Hoogte: 83 cm
Breedte/diepte: 258 cm
Comfortabele hoekbank, frame van beukenhout, kleur grijs