Comfortabel en stijlvol hoekbank

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
Maak kennis met onze hoekbank! De perfecte combinatie van comfort en stijl. Kenmerken zijn een houten frame, polyester stof en eenvoudige reiniging. Wordt geleverd met een armtafel en walnotenhouten poten op wieltjes. Afmetingen: Breedte 210cm, Hoogte 70cm, Diepte 280cm. Bedmaat: 140cm x 190cm. Kleur: Bruin Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Montage vereist Ja
Samenstelling Hoek rechts
Zitbreedte 280
Zithoogte 40
Zitdiepte 52
Aantal personen 5 personen
Belastbaar gewicht 500kg
Opties Met wielen, Met bedfunctie
Merk Emob
SKU-Emob AG825BLC1004
Kleur Grijs
Stijl Modern
Materiaal Hout, Schuim, Kunststof, Polyester, Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 106
Ben je op zoek naar de perfecte hoekbank om de stijl en het comfort van je woonkamer te verhogen? Zoek dan niet verder! Deze hoekbank is hier om de show te stelen met zijn onberispelijke ontwerp en ongeëvenaarde functies. Maak je klaar om je ruimte te transformeren met dit prachtige stuk dat functie en mode naadloos combineert.Laten we beginnen met het frame van deze hoekbank. Het is gemaakt van een duurzame combinatie van hout en vezelplaat, wat zorgt voor stabiliteit en een lange levensduur. Je kunt gerust zijn in de wetenschap dat je bank gebouwd is om dagelijks gebruik en de tand des tijds te weerstaan.De stof die gebruikt is voor deze hoekslaapbank is 100% polyester, wat duurzaamheid en eenvoudig onderhoud garandeert. Met een eenvoudige veeg kunnen gemorste vloeistoffen of vlekken gemakkelijk worden gereinigd, waardoor het perfect is voor huishoudens met kinderen of huisdieren. Met een breedte van 210 cm, een hoogte van 70 cm en een diepte van 280 cm biedt deze hoekbank royale zitruimte voor jou en je geliefden. Of je nu een filmavond organiseert of gewoon wat rondhangt, er is genoeg ruimte voor iedereen om te ontspannen en tot rust te komen.Maar dat is niet alles - deze hoekslaapbank doet ook dienst als knus en comfortabel bed. Met een bed van 140 x 190 cm kun je gemakkelijk logés ontvangen of zelf een dutje doen. Zeg maar dag tegen de dagen van oncomfortabele luchtbedden of het uittrekken van een lompe slaapbank. Deze hoekslaapbank biedt het gemak van een comfortabele slaapruimte zonder afbreuk te doen aan stijl.Om de functionaliteit te vergroten, wordt deze hoekslaapbank geleverd inclusief een armtafel. Deze handige toevoeging dient als een perfecte plek voor het plaatsen van uw drankjes, snacks of afstandsbedieningen binnen handbereik terwijl u geniet van uw favoriete show of film.De zitting en rugleuning van deze hoekslaapbank zijn ontworpen met uw comfort in het achterhoofd. De zitting en rugleuning van deze hoekbank zijn ontworpen met het oog op uw comfort. 32 DNS-schuim zorgt voor een pluche en ondersteunende zitervaring. Daarnaast is de rugleuning gemaakt van partikelschuim, dat precies de juiste balans van zachtheid en ondersteuning biedt. Je kunt wegzakken in deze bank en je onmiddellijk ontspannen voelen.Qua esthetiek levert deze hoekslaapbank in overvloed. De wielen van hard plastic walnoot zorgen niet alleen voor stabiliteit, maar geven ook een vleugje elegantie en verfijning. De bruine kleur van de gemakkelijk te reinigen stof voegt warmte en veelzijdigheid toe aan elke woonkamerinrichting. Of je nu een moderne of traditionele stijl hebt, deze hoekbank past er naadloos in en wordt een centraal punt in je interieur.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 78 cm
Hoogte: 78 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Comfortabele 1-persoons slaapbank met metalen frame | Petrol Green | 100% polyester stof
Lengte: 133 cm
Hoogte: 78 cm
Breedte/diepte: 78 cm
Stijlvolle 2-persoons slaapbank | Comfort en design | 100% metalen frame | Petrol Green
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabele hoekbank in crème | houten frame, 100 otton en polyester stof
Lengte: 207 cm
Hoogte: 90 cm
Breedte/diepte: 95 cm
Kajuitbed Alice 90x200 cm metaal - wit
Lengte: 196 cm
Hoogte: 91 cm
Breedte/diepte: 98 cm
Slaapbank Trust - zwart
499,00
Lengte: 201 cm
Hoogte: 12 cm
Breedte/diepte: 121 cm
Opvouwbare bedbodem met zitkussen voor hoogslaper Graham 120x200cm
Lengte: 78 cm
Hoogte: 78 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Slaapbank Angela 1 persoon-grijs
299,00
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabel en stijlvol hoekbank-bed, grijs, 210x70x280cm
Lengte: 98 cm
Hoogte: 91 cm
Breedte/diepte: 196 cm
Slaapbank Trust - lichtgrijs/zwart
499,00
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabel en stijlvol hoekbank | Houten frame | Antraciet
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabele Hoekbank | Uniek Ontwerp | Crèmekleur
Lengte: 155 cm
Hoogte: 85 cm
Breedte/diepte: 70 cm
Comfort Design 2-zitsbank | Metalen frame | Petrol Blauw