Ultimate Comfort Hoekbank | Houten Frame, Polyester Stof | Crèmekleur

Betaal in termijnen met Alma
Maak kennis met onze hoekbank: De ster van je woonkamer met comfort en uniek design. Gemaakt met een hout/MDF frame en gemakkelijk te reinigen 100% polyester stof. Afmetingen 275x85x165 cm. Crème kleur Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Montage vereist Ja
Samenstelling Hoek links
Zitbreedte 255
Zithoogte 43
Zitdiepte 53
Aantal personen 3 personen
Belastbaar gewicht 330kg
Opties Met armleuning
Merk Emob
SKU-Emob AG825BLC1512
Kleur Grijs
Stijl Modern
Materiaal Hout, Schuim, Kunststof, Polyester, MDF
Totaal Gewicht kg 72
Ben je op zoek naar de perfecte hoekbank die je woonkamer omtovert tot een stijlvolle en comfortabele oase? Zoek dan niet verder! Onze hoekbank voldoet aan al je behoeften en overtreft je verwachtingen. Met zijn onverslaanbare combinatie van comfort en uniek design zal deze bank zeker de ster van je woonkamer worden.Een van de belangrijkste kenmerken van onze hoekbank is het onberispelijke vakmanschap. Het frame is gemaakt van hoogwaardig hout en MDF, wat duurzaamheid en een lange levensduur garandeert. Dit betekent dat je jarenlang kunt genieten van het comfort en de stijl van deze bank, zonder je zorgen te maken over slijtage.De stof die voor deze hoekbank is gebruikt, is 100% polyester, bekend om zijn zachtheid en weerstand tegen dagelijkse slijtage. Deze stof is niet alleen gemakkelijk schoon te maken, maar geeft ook een luxueus gevoel en voegt een extra vleugje elegantie toe aan je woonkamer. De crèmekleur voegt een vleugje verfijning toe en past bij elke interieurstijl.Qua afmetingen is deze hoekbank ontworpen om perfect in elke ruimte te passen. Met een breedte van 275 cm, een hoogte van 85 cm en een diepte van 165 cm biedt hij voldoende zitplaatsen voor al je familie en gasten. De zithoogte van 43 cm zorgt voor optimaal comfort, zodat je kunt ontspannen na een lange dag. Maar dat is nog niet alles! Onze hoekbank doet ook dienst als comfortabel bed. Met een bed van 165 x 80 cm kun je gemakkelijk logés ontvangen of gewoon genieten van een knus dutje op luie middagen. Het 28 DNS schuim dat gebruikt wordt voor zowel het zit- als het ruggedeelte zorgt voor maximaal comfort en ondersteuning, zodat je volledig kunt ontspannen en tot rust kunt komen.Om de look compleet te maken, is onze hoekbank voorzien van harde walnootkleurige kunststof poten, die een vleugje moderniteit toevoegen aan het algehele ontwerp. Met zijn combinatie van functie en mode is onze hoekbank de perfecte keuze voor wie zijn leefruimte wil opfrissen. Of je nu naar je favoriete tv-programma zit te kijken of gasten ontvangt, deze bank biedt het ultieme comfort en stijl. Met zijn comfortabele zitplaatsen, unieke ontwerp en gemakkelijk te reinigen stof, zal het de ster van uw ruimte zijn. Dus waarom wachten? Transformeer uw woonkamer met onze hoekbank en geniet van het comfort en de stijl die u verdient.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 304 cm
Hoogte: 88 cm
Breedte/diepte: 247 cm
Hoekbank Yvette met slaapbank & opbergruimte - grijs/wit
Lengte: 350 cm
Hoogte: 82 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Hoekbank Wout links kunstleer - bruin
937,30 1.339,00
Lengte: 350 cm
Hoogte: 82 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Hoekbank Wout rechts kunstleer - bruin
1.205,10 1.339,00
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabele hoekbank in crème | houten frame, 100 otton en polyester stof
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabel en stijlvol hoekbank-bed, grijs, 210x70x280cm
Lengte: 215 cm
Hoogte: 80 cm
Breedte/diepte: 150 cm
Hoekbank: comfortabel, stijlvol, lichtgrijs
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabel en stijlvol hoekbank | Houten frame | Antraciet
Lengte: 280 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Comfortabele Hoekbank | Uniek Ontwerp | Crèmekleur
Lengte: 284 cm
Hoogte: 84 cm
Breedte/diepte: 179 cm
Hoekbank Videl links - beige
1.199,00
Lengte: 350 cm
Hoogte: 73 cm
Breedte/diepte: 270 cm
Comfortabele en stijlvolle hoekbank | Beige | 350 cm breedte | 100% polyester stof
Lengte: 313 cm
Hoogte: 80 cm
Breedte/diepte: 193 cm
Comfort en stijl: Donkergrijze hoekbank met beukenhouten frame
Lengte: 258 cm
Hoogte: 83 cm
Breedte/diepte: 258 cm
Comfortabele hoekbank, frame van beukenhout, kleur grijs