Hoekbureau Morkov - eik/wit

Hoekbureau Morkov met 1 lade, 1 deur en extra opbergruimte. Het meubel is gemaakt uit witte spaanplaat, het werkblad en de details in artisan eikdecor. 
€ 209,00

4 tot 5 weken

Lengte 143 cm
Breedte / Diepte 80 cm
Hoogte 112 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Dit hoekbureau Morkov is een prijsvriendelijk en compact bureau dat past in elk thuiskantoor. Het meubel is gefabriceerd in witte spaanplaat, het werkblad en andere accenten in artisan eikdecor. Het hoekbureau is uitgerust met een lade en een kast, elk voorzien van een metalen handgreep, en legplanken van verschillende groottes. Op die manier kan je al je documenten en spullen eenvoudig opbergen. Bovendien is er meer dan voldoende plaats om je laptop eenvoudig te kunnen gebruiken. De ideale oplossing voor elke thuiswerker of student! 

Meer informatie
Hout/look Eik
Samenstelling 1 deur, 1 lade
Opties Met lades
SKU-Emob BGBC-39003T22
Merk Emob
Kleur Wit, Bruin
Materiaal Spaanplaat
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 51
Reviews
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top