Hoekbureau Ousmane 145cm Scandinavisch - eik/wit

Hoekbureau Ousmane met Scandinavisch design, bestaat uit een bureaublad en commode met diverse opbergmogelijkheden. Poten en handgrepen uit massief hout.
€ 629,00

3 tot 4 weken

Lengte 145 cm
Breedte / Diepte 144 cm
Hoogte 75 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Creëer een inspirerende werkplek met dit prachtige hoekbureau met Scandinavisch design. Hoekbureau Ousmane bestaat uit een bureaublad en een commode met heel wat opbergruimte: 4 open compartimenten met verstelbare legplanken en 3 softclose lades. Dit bureau dankt zijn Scandinavische look aan zijn kleurencombinatie (wit & eikdecor) en schuine poten. Het bureau is gemaakt van spaanplaat en MDF en wordt volledig in Duitsland geproduceerd. De poten en handgrepen zijn gemaakt van massief hout

Extra pluspunt: het opberggedeelte kan zowel links als rechts van het werkblad gemonteerd worden. 

Meer informatie
Hout/look Eik
Samenstelling 3 lades
Opties Met lades
Hoogte bureaublad 75
SKU-Emob GM4058-221
Merk Germania
Kleur Wit, Bruin
Materiaal Massief hout, MDF, Spaanplaat
Stijl Scandinavisch
Totaal Gewicht kg 65.12
Reviews
Merkeninformatie

Over Germania

De fabrikant die ooit begon met enkel schoenenkasten, biedt anno 2021 zowat het hele spectrum aan meubels aan. De rode draad doorheen de collectie van Germania is dat ze tegelijkertijd gaan voor flexibel en efficiënt gebruik van ruimte zonder daarbij aan kwaliteit en stijl in te boeten. Bekijk het aanbod en je zult begrijpen wat hiermee wordt bedoeld. Elk van de unieke en stijlvolle meubels is prijs-kwaliteit een absolute aanrader. Zowel in moderne, eerder landelijke als Scandinavische stijl biedt Emob van het merk Germania heel wat moois aan. 
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top