Kapstok Frodo - eik

Kapstok Frodo met metalen kledingstang en vijf jashaken, gemaakt uit spaanplaat in eikdecor. Meubel afgewerkt met een laagje melamine. 

€ 139,00

3 tot 4 weken

Lengte 75 cm
Breedte / Diepte 30 cm
Hoogte 110 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

De Frodo-collectie van de Duitse meubelfabrikant Germania geeft een gezellige, warme uitstraling aan je inkomhal in eikdecor. Heldere vormen en een fijne parelstructuur geven de houten aanblik extra cachet. De kapstok is uitgerust met een legplank, een mooie metalen kledingstang en vijf jashaken

De stevige en kwaliteitsvolle ABS-randen en de coating in melaminehars maken het meubel volledig af. Krassen en vocht zijn daardoor uit den boze! 

Ontdek alle meubels van deze en andere Germania-reeksen op onze website! 

Meer informatie
Type deur Zonder deuren
Hout/look Eik
Opties Met hoedenplank, Met roede
Afwerking Melamine
SKU-Emob GM2794-243
Merk Germania
Stijl Landelijk
Materiaal Melamine, Spaanplaat
Kleur Bruin
Totaal Gewicht kg 14.1
Reviews
Merkeninformatie

Over Germania

De fabrikant die ooit begon met enkel schoenenkasten, biedt anno 2021 zowat het hele spectrum aan meubels aan. De rode draad doorheen de collectie van Germania is dat ze tegelijkertijd gaan voor flexibel en efficiënt gebruik van ruimte zonder daarbij aan kwaliteit en stijl in te boeten. Bekijk het aanbod en je zult begrijpen wat hiermee wordt bedoeld. Elk van de unieke en stijlvolle meubels is prijs-kwaliteit een absolute aanrader. Zowel in moderne, eerder landelijke als Scandinavische stijl biedt Emob van het merk Germania heel wat moois aan. 
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top