Wastafelonderkast Small 50cm - hoogglans wit

Wastafelonderkast Small, 50 cm breed, uitgerust met 2 deuren. Gemaakt van spaanplaat en MDF met afwerking in hoogglans wit.

€ 99,00

6 tot 8 weken

Productinformatie

De elegante badkamerserie Small telt diverse badkamermeubels waarmee je zelf jouw ideale combinatie kan maken. Deze witte wastafelonderkast is 50 cm breed en is uitgerust met 2 deuren. In het bovenblad vind je een sifonuitsparing van ca. 19,5 cm diep en 8 cm breed. De handgrepen zijn gemaakt van metaal. Wastafelonderkast Small is gemaakt van spaanplaat met een laagje melamine. De voorzijde is vervaardigd uit MDF met een hoogglans afwerking.
Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 2 deuren
SKU-Emob HD084.2096
Merk Held
Stijl Modern
Materiaal MDF, Spaanplaat
Kleur Wit
Totaal Gewicht kg 11.9
Reviews
Merkeninformatie

Over Held

Held meubilair is een Duitse fabrikant die werd opgericht in 1933 en zich voornamelijk toelegt op de productie van badkamermeubelen. Het bedrijf produceert uitsluitend in Duitsland en gebruikt enkel hout uit PEFC-gecertificeerde, Duitse bosbouw. Naast functionaliteit, design en innovatie staat dus ook duurzaamheid nadrukkelijk op de voorgrond. Bestel een wastafelkast, spiegelkast en andere badkamermeubels op de website van Emob. Je kunt online badkamermeubels bestellen voor zowel kleine als ruime badkamers en deze selecteren op basis van uw behoeften. Ontdek het aanbod hier!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top