Halfhoogslapers met glijbaan

Onze halfhoogslapers met glijbaan vallen enorm in de smaak bij de jongsten onder ons. En geef ze eens ongelijk! Wie wil zijn dag nu niet starten door van de glijbaan naar beneden te komen? Om het helemaal af te maken, kies je voor een versie met speeltent zodat je van de ruimte onder het bed een leuk speelhoekje kan maken. Ga met je zoon of dochter voor het scherm zitten en kies samen jullie favoriet!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Breng de speeltuin naar de kinderkamer met een halfhoogslaper met glijbaan

Dankzij een halfhoogslaper met glijbaan wordt de kinderkamer de perfecte plaats waar jouw zoon of dochter met vriendjes naar hartenlust kunnen spelen als het buiten slecht weer is. En geef nu toe, wat is er voor een kind leuker dan naar beneden roetsjen bij het opstaan? Tijdens het ontwerpen van deze kinderbedden hielden de fabrikanten vanzelfsprekend extra rekening met de veiligheid en stevigheid ervan. Deze bedden voldoen van kop tot teen aan de vooropgestelde Europese normen. Want kwaliteit en degelijkheid zijn een van onze prioriteiten!

Creëer een knusse slaapplek

Bij Emob kan je kiezen uit verschillende modellen glijbaanbedden: de eenvoudige halfhoogslaper Astrid uit dennenhout, de trendy bedden met glijbaan uit de Milan serie of de hippe Play, Learn & Sleep halfhoogslaper van Lifetime. Je kan kiezen voor een standaard model of voor de versie met bedtent. Maak het jezelf gemakkelijk en betrek je zoon of dochter bij de keuze van de bedtent om teleurstellingen achteraf te vermijden. Je kan het bed bovendien ook nog aanvullen met een bedtunnel of ander toebehoren om het slapen en spelen nog leuker te maken! Deze accessoires zijn verkrijgbaar in verschillende designs en kleuren, van schattig roze tot stoer zwart/wit met piratenmotief. Om het helemaal veilig te maken, kan je ook nog een veiligheidskit apart aankopen. Deze bevat 2 metalen handgrepen en antislip tape om de ladder zo veilig mogelijk te beklimmen. 

Halfhoogslapers met glijbaan snel besteld & geleverd

Heb je je ideale halfhoogslaper met glijbaan gevonden? Fijn! Je kan hem gemakkelijk in enkele klikken bestellen. Heb je nog vragen? Contacteer ons gerust via mail, chat of telefoon. Onze klantendienst staat je graag te woord! Wist je trouwens dat we ook halfhoogslapers met bureau verkopen? Je vindt in onze catalogus ongetwijfeld iets naar jouw wens! Vergeet zeker ook geen kijkje te nemen naar onze dekbedovertrekken en kussens om jouw nieuwe halfhoogslaper met glijbaan aan te kleden. Wij zorgen bovendien voor een snelle en professionele levering van jouw bestelling.