Kinderfauteuils

Verwen je kindje eens met een leuke en comfortabele kinderfauteuil! De kids kunnen er gezellig een film in bekijken, een boek of strip lezen of gewoon een dutje doen na een lange schooldag. In ons ruime assortiment vind je verschillende opblaasbare zeteltjes, maar ook modellen met een houten frame dat bekleed is met stof. Je hebt bovendien de keuze tussen verschillende kleuren en populaire kinderthema's, zoals Cars, Winnie The Pooh of Spider-Man. Wedden dat ze bij jouw kindje in de smaak zullen vallen?
Sorteer op
Asc

14 producten

 1. 105 cm 26 cm 68 cm
 2. 62 cm 69 cm 56 cm
 3. 62 cm 69 cm 56 cm
 4. 78 cm 60 cm 78 cm
 5. 62 cm 69 cm 56 cm
 6. 105 cm 26 cm 68 cm
 7. 105 cm 26 cm 68 cm
 8. 62 cm 69 cm 56 cm
 9. 190 cm 69 cm 80 cm
 10. 190 cm 69 cm 80 cm
 11. 40 cm 56 cm 40 cm
 12. 50 cm 56 cm 44 cm
 13. 63 cm 56 cm 56 cm
 14. 63 cm 56 cm 56 cm
Sorteer op
Asc

14 producten

Kinderfauteuil nodig voor de kinderkamer?

Een kinderfauteuil is een ontzettend leuk meubeltje dat niet in de kinderkamer mag ontbreken. Want zeg nu zelf, welk kind droomt er niet van een zithoekje in zijn eigen slaapkamer om gezellig een boek of een stripverhaal te lezen na een lange schooldag? Met de leuke kinderzetels van Emob staat die knusse zithoek er in een mum van tijd. De fauteuils nemen bovendien niet veel plaats in, waardoor ze zelfs in de kleinste kinderkamer zullen passen.

Opvallende stuks uit onze collectie zijn de slaapbankjes. Je kan deze kinderfauteuils makkelijk openvouwen en omtoveren tot een comfortabel bedje! Zo kan je kind er een dutje in doen of kan je het gebruiken als extra slaapplaats als er een vriendje of vriendinnetje bij jullie blijft logeren. Wanneer je het bed niet meer nodig hebt, kan je het gewoon weer opvouwen en omvormen tot de oorspronkelijke fauteuil. Deze multifunctionele kindermeubeltjes komen altijd van pas!

Verschillende soorten comfortabele kinderfauteuils

In het gamma van Emob vind je kinderfauteuils in verschillende materialen, formaten en kleuren. Er zijn bijvoorbeeld handige opblaasbare modellen die je makkelijk overal mee naartoe kan nemen of exemplaren met een houten frame en bekleed met stof. Daarnaast kan je kiezen tussen een fauteuil zonder armleuning of met armleuning. De kinderfauteuils hebben bovendien allemaal leuke, felle kleuren of zijn bedrukt met afbeeldingen van de populairste kinderthema’s zoals Cars, Minnie Mouse, Spider-Man of Disney Princess. Wist je dat wij ook complete peuterkamers in deze thema’s aanbieden? Ze bestaan uit verschillende kindermeubels, zoals een bed, een nachtkastje en een set van een tafel met 2 stoeltjes met het zelfde design. Maar je vindt ook speelgoedkisten en boekenrekjes in die kinderthema's. Je kan er in een handomdraai wat extra opbergruimte mee creëren om boeken, speelgoed en andere spullen netjes te bewaren in de kinderkamer. En ook niet onbelangrijk: je kindje leert op die manier dat opruimen niet altijd een vervelend karweitje hoeft te zijn. 

Kinderfauteuils online bestellen bij Emob

Ben jij op zoek naar een geschenkje voor je zoon of dochters verjaardag? Dan heb je het hier gevonden! Of verras de kids gewoon eens spontaan door hen een leuke kinderfauteuil cadeau te doen.

Bestel je kinderfauteuil of andere kindermeubelen makkelijk en snel online bij Emob. Wij garanderen een snelle levering bij jou thuis. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons via e-mail, chat of telefoon. Onze klantendienst zal je zo snel mogelijk helpen!

 

To Top