Lage opbergkast Presley 80cm met 2 deuren - lichtgrijs

Lage lichtgrijze opbergkast Presley met 2 deuren en 2 legplanken. Ook te gebruiken als boekenkast of archiefkast. 
€ 279,00

3 tot 4 weken

Lengte 40 cm
Breedte / Diepte 80 cm
Hoogte 123 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Met de meubelen van de Presley-reeks creëer je een professionele kantoorruimte die aan al jouw noden tegemoet komt. Deze kast kan je gebruiken als archiefkast, boekenkast of opbergkast voor allerhande voorwerpen. Met haar 2 legplanken (max. 22 kg per legplank) biedt kast Presley jou ruime opbergmogelijkheden.

Deze opbergkast is gemaakt van spaanplaat met een laagje melamine. De lichtgrijze kleur vormt een stijlvolle combinatie met de grafietgrijze accenten en zilverkleurige handgrepen.

Leuk weetje: alle producten van Germania worden in Duitsland geproduceerd.

Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 2 deuren
Afwerking Melamine
Merk Germania
SKU-Emob GM4247-588
Kleur Grijs
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 40.6
Reviews
Merkeninformatie

Over Germania

De fabrikant die ooit begon met enkel schoenenkasten, biedt anno 2021 zowat het hele spectrum aan meubels aan. De rode draad doorheen de collectie van Germania is dat ze tegelijkertijd gaan voor flexibel en efficiënt gebruik van ruimte zonder daarbij aan kwaliteit en stijl in te boeten. Bekijk het aanbod en je zult begrijpen wat hiermee wordt bedoeld. Elk van de unieke en stijlvolle meubels is prijs-kwaliteit een absolute aanrader. Zowel in moderne, eerder landelijke als Scandinavische stijl biedt Emob van het merk Germania heel wat moois aan. 
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top