Locelso Salontafel | Melamine Gecoat | 18mm Dikte | Atlantic Pine

Betaal in termijnen met Alma
Locelso salontafel is gemaakt van 100% gemelamineerd spaanplaat met een dikte van 18mm. Hij heeft een breedte van 50cm, een hoogte van 47cm en wordt geleverd in de prachtige kleur Atlantic Pine. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Vorm Rechthoek
Montage vereist Nee
Merk Emob
SKU-Emob AG956LCS1239
Materiaal Melamine
Totaal Gewicht kg 17
Ben je op zoek naar een nieuwe salontafel die niet alleen stijl en functionaliteit toevoegt aan je leefruimte, maar die ook de tand des tijds kan doorstaan? Kijk dan niet verder dan de Locelso Salontafel. Met zijn 100% melamine gecoate spaanplaat constructie en stevige 18mm dikte, is deze salontafel gemaakt om lang mee te gaan.Een van de belangrijkste kenmerken van de Locelso salontafel is zijn grootte. Met een breedte van 50 cm en een hoogte van 47 cm is het de perfecte hoogte voor het neerzetten van je koffiekopje, boeken of andere spullen terwijl je ontspant op je bank. De breedte biedt ook voldoende ruimte om decoratieve items uit te stallen of je afstandsbedieningen te ordenen.Qua ontwerp komt de Locelso Salontafel in een prachtige Atlantic Pine kleur. Het natuurlijke houtnerfpatroon voegt een vleugje elegantie en warmte toe aan elke woonkamer. Of je nu een eigentijdse, moderne of traditionele stijl hebt, deze salontafel past er naadloos bij en verbetert de algehele esthetiek van je ruimte.Maar het gaat niet alleen om het uiterlijk - de melamine coating op het spaanplaat biedt uitzonderlijke duurzaamheid en bescherming tegen krassen, vlekken en dagelijkse slijtage. Dit betekent dat je deze salontafel jarenlang met plezier kunt gebruiken zonder je zorgen te maken dat hij zijn charme of functionaliteit verliest.Bovendien maakt de melamine coating de tafel gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Neem hem gewoon af met een vochtige doek en een mild schoonmaakmiddel en hij blijft er zo goed als nieuw uitzien. Dit is vooral belangrijk als je gasten op bezoek krijgt of kinderen hebt die per ongeluk drankjes morsen of vlekken op de tafel achterlaten.De Locelso Salontafel heeft ook een slim ontworpen opbergplank onder het tafelblad. Met deze extra ruimte kun je je tijdschriften, boeken, afstandsbedieningen of andere benodigdheden voor in de woonkamer binnen handbereik houden, waardoor je minder rommel hebt en je ruimte netjes en georganiseerd blijft.Bovendien is de Locelso Salontafel gemaakt van spaanplaat, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. Spaanplaat wordt gemaakt van gerecyclede houtvezels, waardoor het een duurzame optie is in vergelijking met massief houten meubels. Door voor deze salontafel te kiezen, draag je je steentje bij om ontbossing tegen te gaan en je ecologische voetafdruk te verkleinen.Concluderend is de Locelso Salontafel een meubelstuk van topkwaliteit dat zowel stijl als functionaliteit biedt. Met zijn 100% gemelamineerde spaanplaatconstructie, stijlvolle Atlantic Pine kleur en veelzijdige afmetingen past hij moeiteloos in elke woonkamer. De duurzaamheid en het eenvoudige onderhoud maken het een praktische keuze.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 75 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 75 cm
Set van 2 salontafels Lou
389,00
Lengte: 70 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 70 cm
Set van 2 salontafels Naneva-wit marmer
Lengte: 76 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 76 cm
Set van 2 salontafels Lima ø76 industrieel - grijs
Lengte: 115 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 69 cm
Set van 2 salontafels Nicola met glazen blad - grijs
Lengte: 65 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 65 cm
Salontafels District rond set van 3 mangohout - zwart
181,30 259,00
Lengte: 39 cm
Hoogte: 64 cm
Breedte/diepte: 39 cm
Locelso Salontafel Set | 100% Gehard Glas | 6mm Dikte | Mat Zwart
Lengte: 60 cm
Hoogte: 41 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Set van 2 vierkante salontafels Meike - mangohout/ijzer
Lengte: 70 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 70 cm
Set van 3 salontafels Amana-mangohout
255,20 319,00
Lengte: 70 cm
Hoogte: 42 cm
Breedte/diepte: 70 cm
Set van 2 salontafels Spiro - zwart/grijs
Lengte: 80 cm
Hoogte: 44 cm
Breedte/diepte: 80 cm
Set van 2 salontafels Spiro - eikdecor/zwart
Lengte: 55 cm
Hoogte: 42 cm
Breedte/diepte: 55 cm
Salontafel Detroit set van 2 metaal - zwart
175,20 219,00
Lengte: 90 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Salontafel Paulson set van 2 mangohout - zwart/antiek goud