Make-uptafel Glamour met verlichting - wit/eik

Stijlvolle make-uptafel Glamour, wit/eikdecor. Gemaakt van spaanplaat. Met lade, uitschuifbaar kolomkastje, 3 legplankjes, spiegel en verlichting.

€ 249,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Lengte 100 cm
Breedte / Diepte 41 cm
Hoogte 142 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Strak design, stijlvolle kleurencombinatie, praktische opbergmogelijkheden… Make-uptafel Glamour heeft werkelijk alles wat je van een moderne make-uptafel verwacht. Deze kaptafel heeft heel wat troeven: een grote spiegel, geïntegreerde verlichting, 3 legplankjes (maximum draagvermogen van 2 kg), een ruime lade met onderverdelingen en een uitschuifbaar kolomkastje met 3 onderverdelingen.

Make-uptafel Glamour is gemaakt van spaanplaat en kreeg een witte afwerking. De legplanken, lade en het kastje zijn afgewerkt in warm eikdecor. Combineer met een bijpassend krukje of comfortabele stoel en je bent klaar voor jouw me-time momentje van de dag!

Meer informatie
Hout/look Eik
Samenstelling 1 lade
Opties Met spiegel, Met lades, Met verlichting
SKU-Emob TM1730
Merk Trasman
Kleur Wit, Bruin
Materiaal Spaanplaat
Stijl Glamour
Totaal Gewicht kg 41.76
Reviews
 1. General
  Niet een heel stabiel kastje maar ziet er leuk uit met veel opbergmogelijkheden. Jammer dat het blad niet egaal wit is waardoor het lijkt alsof het vies is (wordt extra benadrukt door de weerspiegeling)
  Ook is het pakket niet compleet, we missen een onderdeeltje. Maar gelukkig niet dusdanig cruciaal, we konden de kaptafel dus wel in elkaar zetten

  Gereviewd door

  Gepost op

 2. General
  Prijs kwaliteit in verhouding

  Gereviewd door

  Gepost op

Merkeninformatie

Over Trasman

Meubels van Trasman, dat zijn meubels van Europese oorsprong. Alle meubelen van dit merk worden immers ontworpen en geproduceerd in Barcelona. Je hebt de keuze uit een ruim assortiment kindermeubilair, slaapkamer- en woonkamermeubelen.
Productvragen
Hoe werkt de verlichting? Batterij? Stopcontact?

Deze ledverlichting werkt via een USB verbinding.

Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top