Mandenset - raffia / zeegras - zwart / wit - set van 3

€ 29,00

2 tot 3 weken

Met de hand gevlochten van raffia en zeegras, Gemakkelijk in elkaar te plaatsen, Leuk als opberger, of zet er een plantenpot in, Voor een natuurlijke look in huis, Multifunctioneel, ø20x20 / ø18x18 / ø16x16 cm

Productinformatie

Deze handgemaakte kleine opbergmanden van raffia en zeegras hebben een hip, zigzag patroon. Ze zijn praktisch, leuk en hebben een natuurlijke uitstraling, hierdoor passen ze in ieder interieur. De manden zijn ideaal voor het opbergen van accessoires, schoonheidsproducten, andere kleine items of zelfs als planthouder. De manden hebben 3 verschillende maten. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk in elkaar kunnen worden opgeborgen. Aangezien het een natuurlijk product betreft, kunnen afwijkingen in vorm en kleur optreden.
Meer informatie
Merk HSM
SKU-Emob HSE506WB
Materiaal Natuurlijk
Kleur Wit, Zwart
Totaal Gewicht kg 1
Reviews
Merkeninformatie

Over HSM

Henk Schram Meubelen heeft slechts één doel: van ieder huis een thuis maken. Dat doen ze met kwaliteitsmeubelen en decoratie met industriële en eigentijdse invloeden. De meubelen zijn gemaakt van exotische houtsoorten in combinatie met metaal van hoge kwaliteit. Ontdek het assortiment van HSM en vind het ontbrekende puzzelstukje in je interieur!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top