Nachtkastje Vella | 100% Melamine | 2 Laden | Sonoma Eik

Betaal in termijnen met Alma
Nachtkastje Vella: Stijlvol en duurzaam, gemaakt van 100% gemelamineerd spaanplaat. Met haagbeukpoten, handgrepen van metaal en touw en UV-coating. Afmetingen 60x61x40cm met 2 laden. Kleur: Sonoma Eik Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Montage vereist Ja
Samenstelling 2 lades
Soft Close Nee
Merk Emob
SKU-Emob AG869VEL3517
Kleur Bruin
Stijl Retro
Materiaal Melamine, Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 17
Het Vella nachtkastje is een veelzijdige en stijlvolle aanvulling voor elke slaapkamer. Dit nachtkastje is gemaakt van 100% gemelamineerd spaanplaat en is gemaakt om lang mee te gaan. Met een dikte van 18 mm biedt het duurzaamheid en stabiliteit. Een van de belangrijkste kenmerken van het Vella nachtkastje zijn de haagbeuken poten. Deze poten vormen een stevige basis voor het nachtkastje en zorgen ervoor dat het stabiel en stevig blijft staan. De handgrepen van metaal en touw voegen een vleugje moderniteit en uniciteit toe aan het ontwerp en versterken de algehele esthetische aantrekkingskracht van dit meubelstuk.Een ander opmerkelijk kenmerk van het Vella nachtkastje is de UV-coating. Deze coating beschermt het nachtkastje niet alleen tegen schadelijke zonnestralen, maar geeft het ook een strak en gepolijst uiterlijk. Het nachtkastje is afgewerkt in een prachtige Sonoma Oak kleur, die een vleugje warmte en elegantie toevoegt aan elke ruimte.Gemak is een topprioriteit en het Vella nachtkastje blinkt ook in dit opzicht uit. Met een breedte van 60 cm, een hoogte van 61 cm en een diepte van 40 cm is dit nachtkastje compact maar ruim genoeg om je benodigdheden in op te bergen. De ladehoogte van 13 cm biedt voldoende ruimte voor het organiseren van je spullen, of het nu boeken, elektronica of persoonlijke spullen zijn. De poothoogte van 30 cm voegt een visueel aantrekkelijke dimensie toe aan het nachtkastje, waardoor het iets boven de grond uitsteekt.Naast het stijlvolle ontwerp en de praktische opbergruimte is het Vella nachtkastje eenvoudig te monteren en te onderhouden. Met zijn melamine gecoate spaanplaatconstructie is het bestand tegen krassen, vocht en hitte, waardoor het ideaal is voor dagelijks gebruik.Het Vella nachtkastje is de perfecte aanvulling voor elke slaapkamer en biedt functionaliteit, duurzaamheid en stijl. Of je nu de esthetische aantrekkingskracht van je kamer wilt vergroten of extra opbergruimte wilt toevoegen, dit nachtkastje voldoet aan alle eisen. Met zijn haagbeuken poten, metalen en touw handgrepen, UV-coating en Sonoma Oak kleur is het een tijdloos stuk dat bij elke interieurstijl past. Investeer in het Vella nachtkastje en verhoog vandaag nog je slaapkamerervaring!
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 30 cm
Hoogte: 55 cm
Breedte/diepte: 30 cm
Woody Fashion Nachtkastje | Melamine Gecoat | 18 mm Dik | 30x55x30 cm | Eiken Antraciet
Lengte: 30 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 25 cm
Zwevend nachtkastje Jolie 1 lade - zwart
Lengte: 46 cm
Hoogte: 79 cm
Breedte/diepte: 42 cm
 Nachtkastje Nacho 46cm met 4 lades - zwart
Lengte: 50 cm
Hoogte: 55 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Multifunctioneel nachtkastje | Stijlvol en praktisch | Antraciet
Lengte: 45 cm
Hoogte: 50 cm
Breedte/diepte: 41 cm
Woody Fashion Nachtkastje | Antraciet | 18mm Dikte | 45x50x40cm
Lengte: 45 cm
Hoogte: 60 cm
Breedte/diepte: 45 cm
Industrieel Nachtkastje | 45 x 45 x 60 cm | 2 laden | Rustiek bruin
Lengte: 39 cm
Hoogte: 41 cm
Breedte/diepte: 28 cm
Nachtkastje Beppu met 1 lade - beuk
29,95
Lengte: 45 cm
Hoogte: 75 cm
Breedte/diepte: 35 cm
Bijzettafeltje Bill 35x45 2 legplanken - rustiek bruin/zwart
Lengte: 43 cm
Hoogte: 50 cm
Breedte/diepte: 43 cm
Nachtkastje Romain 1 deur - bruin/zwart
Lengte: 35 cm
Hoogte: 22 cm
Breedte/diepte: 32 cm
Wandnachtkastje Ashton - wilde eik
Lengte: 30 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 25 cm
Zwevend nachtkastje Jolie 1 lade - zwart/beige
Lengte: 30 cm
Hoogte: 55 cm
Breedte/diepte: 30 cm
Nachtkastje Imani-wit
59,95