Moderne Witte Salontafel | Elegant Ontwerp | 100% Gehard Glas

Minder dan 3 op voorraad
Betaal in termijnen met Alma
Salontafel: Deze elegante salontafel is een stijlvolle toevoeging aan je kamer en heeft een blad van 100% gehard glas en een frame van wit gemelamineerd spaanplaat. De tafel is 90 cm breed, 30 cm hoog en 90 cm diep en biedt voldoende ruimte voor je koffie en decor. Gemakkelijk te monteren en perfect om een vleugje design aan je huis toe te voegen. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Vorm Vierkant
Montage vereist Nee
Merk Emob
SKU-Emob AG552NOS2236
Kleur Wit
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 17.95
Deze elegante salontafel is de perfecte aanvulling voor je kamer en biedt een vleugje design en verfijning. Gemaakt van 100% gehard glas, is deze salontafel niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook extreem duurzaam en duurzaam.Met een frame gemaakt van 100% melamine gecoate spaanplaat, is deze salontafel gebouwd om dagelijks gebruik te weerstaan en zijn structurele integriteit te behouden. Met een dikte van 18 mm biedt het stabiliteit en zorgt ervoor dat de tafel je spullen kan houden zonder te wiebelen of te schudden.De salontafel heeft een ruime breedte van 90 cm, waardoor je genoeg oppervlakte hebt om je favoriete boeken, tijdschriften of decoratieve items te plaatsen. Met een hoogte van 30 cm is het de perfecte hoogte om comfortabel te genieten van een kopje koffie of een snelle hap. De diepte van 90 cm biedt voldoende ruimte om je spullen georganiseerd en binnen handbereik te houden.Een van de belangrijkste kenmerken van deze salontafel is dat hij voorgemonteerd wordt geleverd, waardoor je tijd en moeite bespaart. Je hoeft hem alleen maar uit te pakken, op de gewenste plek te zetten en hij is klaar voor gebruik. De salontafel is ontworpen in een strakke en stijlvolle witte kleur, die een modern tintje geeft aan elke kamer. Hij past moeiteloos in verschillende inrichtingsstijlen en kleurenschema's, waardoor het een veelzijdig meubelstuk is dat geschikt is voor elk elegant huis.Naast zijn ontwerp en duurzaamheid biedt deze salontafel ook meerdere voordelen. Het blad van gehard glas is gemakkelijk schoon te maken, waardoor onderhoud probleemloos verloopt. Het is bestand tegen vlekken, morsen en krassen, waardoor het ideaal is voor gezinnen met kinderen of huisdieren. Het stevige frame zorgt ervoor dat de tafel stabiel blijft, zelfs als er zware voorwerpen op worden geplaatst.Of je nu wilt genieten van een kopje koffie met vrienden of de esthetische aantrekkingskracht van je kamer wilt vergroten, deze salontafel is de perfecte keuze. De combinatie van design, duurzaamheid en gemak maakt het een must-have voor elk elegant huis. Investeer in deze salontafel en verhoog de uitstraling van je kamer met een vleugje verfijning.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 120 cm
Hoogte: 44 cm
Breedte/diepte: 70 cm
Salontafel Hilda met glazen blad - hoogglans wit
Lengte: 105 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 65 cm
Locelso Salontafel | Gehard Glas | Notelaar
Lengte: 120 cm
Hoogte: 43 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Salontafel Lewis met glazen legplank - wit
Lengte: 100 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Salontafel Alana spaanplaat/glas - wit
Lengte: 100 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Salontafel Alana spaanplaat/glas - zwart
Lengte: 100 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Salontafel Alva met glazen tafelblad - zwart
Lengte: 60 cm
Hoogte: 53 cm
Breedte/diepte: 39 cm
Stijlvolle 6mm Metalen Salontafel | 100% Gehard Glas | Transparant Zwart
Lengte: 47 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Elegante Walnut salontafel, gehard glas en massief hout
Lengte: 100 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Salontafel Alva met glazen tafelblad - wit
Lengte: 110 cm
Hoogte: 35 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Salontafel Izzy 110cm - eik/zwart
249,00
Lengte: 115 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 69 cm
Set van 2 salontafels Nicola met glazen blad - grijs
Lengte: 105 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 65 cm
Salontafel Gladys-walnoot/glas
189,00