Stijlvolle en comfortabele schommelstoel | Grijs | 100% metalen frame

Betaal in termijnen met Alma
Stijlvolle en comfortabele schommelstoel met een 100% metalen frame, met katoen gevoerde gebreide polyester stof, gemakkelijk te reinigen stof en elektrostatisch mat zwarte poederverf. Grijze kleur, 100cm totale hoogte en 18 DNS schuimvezelcoating Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Montage vereist Nee
Merk Emob
SKU-Emob AG859FTN1704
Kleur Grijs
Materiaal Textiel, Metaal
Totaal Gewicht kg 16
Wil je comfort en stijl toevoegen aan je zitmeubel? Kijk dan niet verder dan deze moderne en unieke schommelstoel! Een van de belangrijkste kenmerken van deze schommelstoel is het 100% metalen frame, dat zorgt voor duurzaamheid en stabiliteit. Je kunt erop vertrouwen dat deze stoel jarenlang meegaat, zelfs bij veelvuldig gebruik. Het frame is ook gecoat met een elektrostatisch matte zwarte poederverf, waardoor het bestand is tegen krassen en een extra vleugje verfijning toevoegt.Over stof gesproken, deze schommelstoel heeft een met katoen gevoerde gebreide polyester stof die niet alleen comfortabel is, maar ook gemakkelijk schoon te maken. Je hoeft je geen zorgen te maken over morsen of vlekken, want deze stof is vervangbaar, zodat je de stoel er moeiteloos onberispelijk kunt laten uitzien.Qua afmetingen heeft deze schommelstoel een totale hoogte van 100 cm, met een beenlengte en hoogte van respectievelijk 86 cm en 71 cm. De zitdiepte is een royale 65 cm, waardoor je voldoende ruimte hebt om te ontspannen en tot rust te komen. De breedte van de zitting is 55 cm, zodat gebruikers van verschillende maten er goed in kunnen zitten. Met een zithoogte van 44 cm en een poothoogte van 35 cm biedt deze schommelstoel optimaal comfort voor elke gebruiker.Om maximaal comfort te garanderen is deze stoel voorzien van 18 DNS schuim en fiber coating voor zowel het zitgedeelte als de rugleuning. Deze combinatie zorgt voor de perfecte balans tussen zachtheid en ondersteuning, waardoor je ultieme ontspanning ervaart.Deze schommelstoel is verkrijgbaar in een stijlvolle grijze kleur die moeiteloos past bij elk bestaand decor in je huis. Of je hem nu in je woonkamer, slaapkamer of kinderkamer zet, hij zal een opvallend statement zijn terwijl hij toch ongeëvenaard comfort biedt.Samengevat is deze schommelstoel de perfecte toevoeging aan je huis als je op zoek bent naar comfort, stijl en duurzaamheid. Het metalen frame, de eenvoudig te reinigen stof en de coating van 18 DNS schuim en vezels zorgen voor een stoel die lang meegaat en zowel functioneel als modieus is. Met zijn strakke ontwerp en veelzijdige grijze kleur past hij naadloos in elk zitmeubel. Voeg een vleugje elegantie en ontspanning toe aan je kamer met deze moderne en unieke schommelstoel.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 71 cm
Hoogte: 81 cm
Breedte/diepte: 57 cm
Schommelstoel Hermeline in stof - lichtgrijs
Lengte: 75 cm
Hoogte: 82 cm
Breedte/diepte: 64 cm
Schommelstoel Gemma - grijs
259,00
Lengte: 75 cm
Hoogte: 82 cm
Breedte/diepte: 64 cm
Schommelstoel Gemma - geel
259,00
Lengte: 86 cm
Hoogte: 100 cm
Breedte/diepte: 65 cm
Moderne Schommelstoel - Stijlvol en Comfortabel - Metalen Frame - Zwart
Lengte: 86 cm
Hoogte: 100 cm
Breedte/diepte: 65 cm
Stijlvolle en comfortabele schommelstoel | 100% metalen frame | Bruine kleur
Lengte: 86 cm
Hoogte: 100 cm
Breedte/diepte: 65 cm
Stijlvolle en comfortabele schommelstoel | metalen frame | crèmekleur
Lengte: 86 cm
Hoogte: 100 cm
Breedte/diepte: 65 cm
Stijlvolle en comfortabele schommelstoel | metalen frame | kastanjebruine kleur
Lengte: 86 cm
Hoogte: 100 cm
Breedte/diepte: 65 cm
Stijlvolle Schommelstoel | Comfortabel en Modern | Petrol Blauw
Lengte: 67 cm
Hoogte: 80 cm
Breedte/diepte: 90 cm
Kelsey Schommelstoel: Orson Grijs/Bruin met Ritssluiting
Lengte: 98 cm
Hoogte: 101 cm
Breedte/diepte: 73 cm
Schommelstoel Sophie - 98x74x102 cm - Antraciet
Lengte: 98 cm
Hoogte: 101 cm
Breedte/diepte: 73 cm
Schommelstoel Sophie - 98x74x102 cm - Zandkleur
Lengte: 78 cm
Hoogte: 91 cm
Breedte/diepte: 75 cm
Schommelstoel Del Sofa | 78 x 75 x 91 cm | Koraalkleur