Spiegel Allan 89 cm - beuk

Spiegel Allan in beukdecor, met draagplaat gemaakt uit gelamineerde spaanplaat. Fronten afgewerkt in gelamineerde, thermogevormde MDF.
€ 79,00

3 tot 4 weken

Productinformatie

Met de moderne Allan-reeks in beukdecor van Germania scheer je hoge toppen. Je inkomhal steekt in een trendy jasje door de hoogwaardige spiegel, die rust op een draagplaat uit gelamineerde spaanplaat. De fronten in thermogevormde MDF zetten het meubel uitstekend in de verf. Deze spiegel past uitstekend boven de schoenenkast met dezelfde breedte uit de Allan-collectie. Ontdek deze Allan-reeks en ook andere collecties van Germania op onze website! 

Meer informatie
Merk Germania
SKU-Emob GM3525-228
Materiaal MDF, Spaanplaat
Stijl Modern
Kleur Bruin
Totaal Gewicht kg 9.76
Reviews
Merkeninformatie

Over Germania

De fabrikant die ooit begon met enkel schoenenkasten, biedt anno 2021 zowat het hele spectrum aan meubels aan. De rode draad doorheen de collectie van Germania is dat ze tegelijkertijd gaan voor flexibel en efficiënt gebruik van ruimte zonder daarbij aan kwaliteit en stijl in te boeten. Bekijk het aanbod en je zult begrijpen wat hiermee wordt bedoeld. Elk van de unieke en stijlvolle meubels is prijs-kwaliteit een absolute aanrader. Zowel in moderne, eerder landelijke als Scandinavische stijl biedt Emob van het merk Germania heel wat moois aan. 
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top