Fulgor Gouden Metalen Tafellamp | 18x26x54 cm | E14 Stopcontact

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
Fulgor is een stijlvolle tafellamp met een metalen behuizing en een goudkleurige afwerking. De lamp heeft een metalen kap met een diameter van 18 cm en een voetplaat. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Soft Close Nee
Montage vereist Nee
Matrasbodem inbegrepen Nee
Bedlade(s) inbegrepen Nee
Matras inbegrepen Nee
Merk Emob
SKU-Emob AG942FLG1829
Materiaal Metaal
Stijl Retro
Kleur Goud
Totaal Gewicht kg 1.661
Maak kennis met de Fulgor tafellamp, een stijlvolle en luxueuze verlichtingsoplossing die een vleugje verfijning toevoegt aan elke ruimte. Met zijn slanke metalen behuizing en prachtige metalen kap is deze lamp ontworpen om indruk te maken. Laten we eens duiken in de belangrijkste kenmerken en voordelen van de Fulgor tafellamp. Een van de opvallende kenmerken van de Fulgor tafellamp is de metalen behuizing, die niet alleen duurzaamheid en stevigheid toevoegt aan de lamp, maar ook een elegante en moderne esthetiek creëert. De metalen behuizing zorgt ervoor dat deze lamp de tand des tijds zal doorstaan, waardoor het een duurzame investering voor je huis of kantoor wordt. De metalen kap van de Fulgor Tafellamp is een ander opmerkelijk kenmerk. Met een diameter van 18 cm en een hoogte van 16 cm maakt de kap een statement en dient als middelpunt van de lamp. De kap is gemaakt van hoogwaardig metaal en straalt een gevoel van luxe en verfijning uit dat zeker in het oog zal springen bij iedereen die de kamer binnenkomt. Qua afmetingen meet de Fulgor Tafellamp 18 x 26 x 54 cm, waardoor het een veelzijdige verlichtingsoplossing is die naadloos in verschillende ruimtes past. Of je hem nu op een nachtkastje, een bureau of een woonkamerconsole plaatst, deze lamp zal moeiteloos de algehele sfeer van de kamer verbeteren. De voetplaat van de lamp, die een diameter van 18 cm en een hoogte van 2 cm heeft, zorgt voor stabiliteit en balans, zodat de lamp stevig op elk oppervlak staat. Het minimalistische ontwerp sluit naadloos aan op de metalen behuizing, wat bijdraagt aan de algehele esthetische aantrekkingskracht van de lamp. Met een snoerlengte van 200 cm biedt de Fulgor tafellamp flexibiliteit als het gaat om plaatsing. Je hoeft je geen zorgen te maken over het vinden van een stroombron in de buurt; je kunt deze lamp gemakkelijk plaatsen waar dat het beste past, zonder beperkingen. Met een IP20-classificatie is de Fulgor tafellamp geschikt voor gebruik binnenshuis. Deze classificatie garandeert bescherming tegen vaste voorwerpen groter dan 12,5 mm, waardoor de lamp bestand is tegen de meeste huishoudelijke stofdeeltjes en veilig gebruikt kan worden in elke kamer. Het type fitting is E14, geschikt voor een maximale 40 W lamp. Met dit type fitting heb je de vrijheid om het helderheidsniveau te kiezen dat bij je past en de gewenste sfeer in je ruimte creëert. De gouden kleur voegt een vleugje elegantie en verfijning toe, waardoor deze lamp een opvallend decoratief stuk wordt, zelfs als hij niet in gebruik is. 
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 30 cm
Hoogte: 32 cm
Breedte/diepte: 13 cm
Tafellamp Full Moon
39,95
Lengte: 26 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 17 cm
Tafellamp Odiel ⌀17 cm-zwart/koper
59,95
Lengte: 22 cm
Hoogte: 18 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Lamp dany rond glas bruin s
139,00
Lengte: 28 cm
Hoogte: 34 cm
Breedte/diepte: 28 cm
Tafellamp Adeline ⌀20
54,99
Lengte: 37 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 23 cm
Tafellamp Axis
109,00
Lengte: 32 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Tafellamp Benti
22,49 24,99
Lengte: 14 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 14 cm
Strakke en Eigentijdse Tafellamp | Metalen Lamp | Oranje | 14x52 cm
Lengte: 18 cm
Hoogte: 51 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Opviq Tafellamp | Metalen Lamp | Verstelbaar | Zwart Koper
Lengte: 27 cm
Hoogte: 65 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Opviq Tafellamp | Stalen kap | 65 cm Hoogte, 27 x 20 cm, Aan/Uit-knop
Lengte: 20 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Tafellamp Rumi
15,96 19,95
Lengte: 31 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 31 cm
Tafellamp Pola
129,00
Lengte: 13 cm
Hoogte: 37 cm
Breedte/diepte: 13 cm
Tafellamp Halle
66,99