Fulgor Tafellamp | Vintage Stijl | Metalen Lamphuis

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
Fulgor tafellamp: Vintage lamp met metalen behuizing en glazen kap. Voorzien van een metalen voetplaat, aan/uit-knop op het snoer en 2x E14 fitting. Afmetingen: 25x18x57cm Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG942FLG1814
Kleur Koper
Materiaal Metaal
Totaal Gewicht kg 2.75
Maak kennis met de Fulgor Tafellamp - een stijlvolle en veelzijdige verlichtingsoplossing die een slanke metalen behuizing combineert met een glazen kap en zo een vintage charme toevoegt aan elke ruimte. Een van de opvallendste kenmerken van de Fulgor tafellamp is de metalen behuizing, die niet alleen duurzaamheid en stevigheid toevoegt aan de lamp, maar ook zorgt voor een elegante en tijdloze uitstraling. De metalen behuizing geeft de lamp een moderne en toch vintage uitstraling, waardoor het een veelzijdige aanvulling is op elke interieurstijl.Een ander kenmerk dat de Fulgor tafellamp onderscheidt is de glazen kap, die verfijning en een vleugje elegantie toevoegt aan het algehele ontwerp. De glazen kap creëert een prachtig diffuus licht, perfect voor het creëren van een gezellige en uitnodigende sfeer in elke kamer.De lamp heeft ook een metalen voetplaat, die stabiliteit toevoegt aan de algehele structuur. De diameter van de voetplaat van 17 cm zorgt ervoor dat de lamp stevig op zijn plaats blijft op elk oppervlak, waardoor het risico van per ongeluk omvallen of wegglijden wordt geëlimineerd.Met zijn afmetingen van 25 x 18 x 57 cm heeft de Fulgor tafellamp de ideale grootte om op elk bijzettafeltje, nachtkastje of bureau te passen. Met een totale diameter van 18 cm is hij compact genoeg om in kleinere ruimtes geplaatst te worden zonder de ruimte te overweldigen. De lamp wordt geleverd met een 200 cm lang snoer, waardoor de lamp gemakkelijk en flexibel geplaatst kan worden, afhankelijk van je voorkeur. De aan/uit-knop die handig op de kabel is geplaatst, zorgt voor een moeiteloze bediening, zodat je niet hoeft te rommelen met schakelaars of knoppen op de lamp zelf.Qua functionaliteit heeft de Fulgor Tafellamp een IP20-classificatie, die bescherming biedt tegen vaste voorwerpen en kleine deeltjes, waardoor de lamp geschikt is voor gebruik binnenshuis. De lamp heeft twee E14 fittingtypes, waardoor een maximaal vermogen van 40 W mogelijk is, wat voldoende helderheid biedt om te lezen, te werken of een gezellige sfeer te creëren.Met zijn vintage kleur voegt de Fulgor tafellamp een vleugje elegantie en nostalgie toe aan elke kamer. Of de lamp nu gebruikt wordt als leeslamp, als accent of als decoratief element, deze lamp zal moeiteloos de stijl en sfeer van je ruimte verhogen.Concluderend is de Fulgor tafellamp een stijlvolle en veelzijdige verlichtingsoplossing die een metalen behuizing, glazen kap en vintage kleur combineert tot een uniek en elegant ontwerp. Met zijn duurzame constructie, handige aan/uit-knop en perfecte formaat is deze lamp een functionele en esthetische lamp.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 30 cm
Hoogte: 32 cm
Breedte/diepte: 13 cm
Tafellamp Full Moon
39,95
Lengte: 26 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 17 cm
Tafellamp Odiel ⌀17 cm-zwart/koper
59,95
Lengte: 22 cm
Hoogte: 18 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Lamp dany rond glas bruin s
139,00
Lengte: 28 cm
Hoogte: 34 cm
Breedte/diepte: 28 cm
Tafellamp Adeline ⌀20
54,99
Lengte: 37 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 23 cm
Tafellamp Axis
109,00
Lengte: 32 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Tafellamp Benti
22,49 24,99
Lengte: 14 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 14 cm
Strakke en Eigentijdse Tafellamp | Metalen Lamp | Oranje | 14x52 cm
Lengte: 18 cm
Hoogte: 51 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Opviq Tafellamp | Metalen Lamp | Verstelbaar | Zwart Koper
Lengte: 27 cm
Hoogte: 65 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Opviq Tafellamp | Stalen kap | 65 cm Hoogte, 27 x 20 cm, Aan/Uit-knop
Lengte: 20 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Tafellamp Rumi
15,96 19,95
Lengte: 31 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 31 cm
Tafellamp Pola
129,00
Lengte: 13 cm
Hoogte: 37 cm
Breedte/diepte: 13 cm
Tafellamp Halle
66,99