Noor Tafellamp | Metalen Lamphuis, 17 cm Dia, 52 cm H | Zwart Goud

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
Noor is een stijlvolle tafellamp met een metalen behuizing en een strakke zwartgouden kleur. De lamp heeft een diameter van 17 cm en een hoogte van 52 cm, met een 200 cm lang snoer voor gemakkelijke plaatsing. De lamp heeft een fitting van het type E 27, waardoor een maximum van 40 W mogelijk is. De lamp heeft ook een IP-code van IP20, waardoor bescherming tegen vaste voorwerpen en veilig gebruik binnenshuis gegarandeerd is. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG525NOR2172
Kleur Zwart, Goud
Materiaal Metaal
Totaal Gewicht kg 3.48
Maak kennis met de Noor tafellamp, een stijlvolle en elegante verlichtingsoplossing die perfect is voor elk huis of kantoor. Ontworpen met een slanke metalen behuizing, straalt deze lamp een moderne en verfijnde esthetiek uit die zeker de algehele ambiance van je kamer zal verbeteren. Een belangrijk kenmerk van de Noor tafellamp is zijn compacte formaat, waardoor hij ideaal is voor kleine ruimtes of ruimtes die minimalistische verlichting nodig hebben. Met een diameter van 17 cm en een hoogte van 52 cm past deze lamp naadloos in elke hoek of op elk tafelblad en voegt hij een vleugje stijl toe zonder de omringende inrichting te overheersen. De kap van de Noor tafellamp heeft ook een diameter van 17 cm en een hoogte van 1 cm, waardoor de gloeilamp gemakkelijk te bereiken is en het installatieproces probleemloos verloopt. De lamp wordt geleverd met een 200 cm lange kabel, die flexibiliteit biedt wat betreft plaatsing en ervoor zorgt dat je de lamp precies kunt plaatsen waar je hem nodig hebt. Voor extra stabiliteit heeft de Noor tafellamp een voetplaat met een diameter van 17 cm en een hoogte van 1 cm. Deze stevige voet zorgt ervoor dat de lamp stevig blijft staan en voorkomt dat hij per ongeluk omvalt of valt. Qua functionaliteit heeft de Noor Tafellamp een fitting van het type E 27, met een maximaal wattage van 40 W. Hierdoor kun je verschillende gloeilampen gebruiken, waardoor je de flexibiliteit hebt om het helderheidsniveau te kiezen dat bij je past. Daarnaast heeft de Noor tafellamp een IP-code van IP20, wat betekent dat hij beschermd is tegen vaste voorwerpen groter dan 12 mm, waardoor hij geschikt is voor gebruik binnenshuis. Qua kleur heeft de Noor tafellamp een verfijnde zwartgouden afwerking, die een vleugje luxe en elegantie toevoegt aan elke ruimte. Deze kleurencombinatie is tijdloos, veelzijdig en kan gemakkelijk een aanvulling zijn op een breed scala aan interieurstijlen.Over het geheel genomen is de Noor tafellamp een must-have verlichtingsarmatuur voor iedereen die op zoek is om zijn ruimte een vleugje moderniteit en verfijning te geven. Met zijn slanke metalen behuizing, compacte formaat en veelzijdige functies biedt deze lamp zowel stijl als functionaliteit, waardoor het de perfecte aanvulling is voor elke kamer. Dus waarom wachten? Verlicht je ruimte vandaag nog met de Noor tafellamp en geniet van een prachtig verlichte omgeving die elegantie en charme uitstraalt.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 30 cm
Hoogte: 32 cm
Breedte/diepte: 13 cm
Tafellamp Full Moon
39,95
Lengte: 26 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 17 cm
Tafellamp Odiel ⌀17 cm-zwart/koper
59,95
Lengte: 22 cm
Hoogte: 18 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Lamp dany rond glas bruin s
139,00
Lengte: 28 cm
Hoogte: 34 cm
Breedte/diepte: 28 cm
Tafellamp Adeline ⌀20
54,99
Lengte: 37 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 23 cm
Tafellamp Axis
109,00
Lengte: 32 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Tafellamp Benti
22,49 24,99
Lengte: 14 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 14 cm
Strakke en Eigentijdse Tafellamp | Metalen Lamp | Oranje | 14x52 cm
Lengte: 18 cm
Hoogte: 51 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Opviq Tafellamp | Metalen Lamp | Verstelbaar | Zwart Koper
Lengte: 27 cm
Hoogte: 65 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Opviq Tafellamp | Stalen kap | 65 cm Hoogte, 27 x 20 cm, Aan/Uit-knop
Lengte: 20 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Tafellamp Rumi
15,96 19,95
Lengte: 31 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 31 cm
Tafellamp Pola
129,00
Lengte: 13 cm
Hoogte: 37 cm
Breedte/diepte: 13 cm
Tafellamp Halle
66,99