Toilet- en wasmachinekast Dotan - eik

Toiletkast Dotan (H184cm x B64cm) met 2 deuren en 3 legplanken, gemaakt uit spaanplaat in een decor van lichte Jackson eik. 

€ 95,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Lengte 64 cm
Breedte / Diepte 22 cm
Hoogte 184 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Maak van het toilet in je badkamer geen alledaags object, maar zet het in de kijker met behulp van de Dotan-toiletkast. Dit moderne meubel met een industriële touch is vervaardigd uit spaanplaat in een decor van Jackson eik. Het meubel koppelt esthetiek met functionaliteit, aangezien het is uitgerust met twee draaideuren en binnenin twee ruime legplanken. De kast kan je openen via de zwarte handgrepen. Daaronder is nog een extra legplank voorzien, waarop je bijvoorbeeld een luchtverfrisser en een boekje kan plaatsen. Zo heb je in een handomdraai een stijlvolle badkamer! Ontdek ook de andere Dotan-meubelen van deze badkamercollectie. 
Meer informatie
Type deur Draaideur
Hout/look Eik
Samenstelling 2 deuren
Merk Parisot
SKU-Emob PA726637
Kleur Bruin
Stijl Industrieel, Modern
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 17.8
Reviews
Merkeninformatie

Over Parisot

Parisot is een toonaangevende fabrikant van zelfbouwmeubelen sinds 1936. Dankzij de meer dan 80 jaar ervaring van de firma, kun je telkens rekenen op de beste kwaliteit voor jouw meubelen. De meubelen van het merk zijn vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat en zijn 100% Frans. Parisot staat voor functionele meubelen die beantwoorden aan de noden van de hedendaagse consument. Met de meubelen van Parisot creëer je zonder twijfel een gezellige sfeer in huis!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top