Emerald Eiken Console | 100% Melamine | 18 mm Dikte

Betaal in termijnen met Alma
Emerald Console in Sapphire Oak is een 100% gemelamineerde spaanplaat met een strak ontwerp en meet 150x80x40 cm. Het biedt veel opbergruimte met talloze planken en kan aan de muur worden bevestigd. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Montage vereist Ja
Type deur Draaideur
Samenstelling 2 deuren, 8 lades
Soft Close Nee
Hout/look Eik
Merk Emob
SKU-Emob AG393MRD1117
Kleur Bruin
Stijl Modern
Materiaal Melamine
Totaal Gewicht kg 41.83
Maak kennis met de Emerald Console, een veelzijdig en stijlvol meubelstuk dat is ontworpen om de functionaliteit en esthetiek van je huis te verbeteren. De Emerald Console is gemaakt van 100% gemelamineerd spaanplaat van topkwaliteit, wat duurzaamheid en een lange levensduur garandeert. Een van de belangrijkste kenmerken van de Emerald Console is de stevige constructie, met een dikte van 18 mm. Deze robuuste constructie garandeert dat de console bestand is tegen zware voorwerpen en na verloop van tijd zijn structurele integriteit behoudt. Met een breedte van 150 cm, een hoogte van 80 cm en een diepte van 40 cm biedt de Emerald Console voldoende opbergruimte om je bezittingen te organiseren en te presenteren. De goed doordachte afmetingen maken het geschikt voor verschillende kamers, of het nu de woonkamer, slaapkamer of zelfs een thuiskantoor is. Een van de opvallende kenmerken van de Emerald Console zijn de vele planken. Deze planken bieden je een handige en georganiseerde oplossing voor het uitstallen en opbergen van je spullen. Of je nu boeken, decoratieve items, fotolijstjes of elektronische apparaten wilt uitstallen, met de Emerald Console zit je goed. De planken bieden ook gemakkelijke toegang tot je spullen, zodat je snel en moeiteloos kunt vinden wat je nodig hebt. Bovendien heeft de Emerald Console de optie om aan de muur bevestigd te worden, wat een extra laag van stabiliteit en veiligheid toevoegt. Door de console stevig aan de muur te bevestigen, kunt u er gerust op zijn dat hij op zijn plaats blijft, zelfs tijdens actief gebruik of als er kleine kinderen of huisdieren in de buurt zijn. De kleur van de Emerald Console, Sapphire Oak, voegt een vleugje elegantie en verfijning toe aan elke ruimte. De rijke, diepe tinten creëren een warme en uitnodigende sfeer in je huis, waardoor het de perfecte aanvulling is op verschillende interieurstijlen. Of je interieur nu modern, rustiek of zelfs overgangskleuren heeft, deze console integreert naadloos met je bestaande meubels en verhoogt de algehele aantrekkingskracht van de kamer. Concluderend is de Emerald Console een opvallend meubelstuk dat zowel praktisch als stijlvol is. De constructie van 100% gemelamineerd spaanplaat staat garant voor duurzaamheid, terwijl de vele planken voldoende opbergruimte bieden voor je spullen. De optie om het aan de muur te bevestigen voegt stabiliteit toe en optimaliseert de ruimte. Met zijn elegante kleur Sapphire Oak past de Emerald Console moeiteloos in elk interieur. 
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 59 cm
Hoogte: 84 cm
Breedte/diepte: 48 cm
Eetkamerstoel Lucinda-goud/goud
37,99
Lengte: 160 cm
Hoogte: 56 cm
Breedte/diepte: 38 cm
Tv-meubel Lucé-wit marmer/goud
249,00
Lengte: 59 cm
Hoogte: 82 cm
Breedte/diepte: 50 cm
Eetkamerstoel Tanja-taupe fluweel
92,99
Lengte: 51 cm
Hoogte: 80 cm
Breedte/diepte: 55 cm
Stoel 'Toledo' Wit Bouclé | Metalen Poten | H80 x B51 x D55 cm
Lengte: 92 cm
Hoogte: 32 cm
Breedte/diepte: 90 cm
Woody Fashion TV-meubel | Antraciet Lichtbruin | 18mm Dik, 90x32x92 cm | Melamine Gecoat
Lengte: 70 cm
Hoogte: 65 cm
Breedte/diepte: 22 cm
Woody Fashion Wandplank | 18mm Dik | 70x65cm | Eik
Lengte: 63 cm
Hoogte: 88 cm
Breedte/diepte: 59 cm
Eetkamerstoel Ibis-bruingrijs
199,00
Lengte: 59 cm
Hoogte: 84 cm
Breedte/diepte: 48 cm
Eetkamerstoel Lucinda-roze/goud
37,99
Lengte: 180 cm
Hoogte: 50 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Tv-meubel Abigail 180 cm-pijnboom
299,00
Lengte: 120 cm
Hoogte: 171 cm
Breedte/diepte: 31 cm
Roomdivider Divine-wit
129,00
Lengte: 59 cm
Hoogte: 84 cm
Breedte/diepte: 48 cm
Eetkamerstoel Lucinda-beige/goud
59,19 73,99
Lengte: 119 cm
Hoogte: 82 cm
Breedte/diepte: 41 cm
Commode Liva-Kronberg eik/matzwart
179,00