Tuffet | Multicolor-Bekleding | 43 x 45 x 92 cm | Kindvriendelijk

Betaal in termijnen met Alma
Tuffet is een stijlvolle stoel met houten poten, bekleed met 100% polyester. Hij biedt een comfortabele zitting met een schuimvulling van 28 DNS. Ideaal voor baby's en kinderen. Met een breedte van 92 cm, hoogte van 45 cm en diepte van 43 cm voegt hij kleur toe aan elke ruimte. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Vorm Rechthoek
Samenstelling 1-zit
Aantal haken Geen
Merk Emob
SKU-Emob AG813CLK3899
Kleur Roze
Stijl Modern
Materiaal Hout, Polyester
Totaal Gewicht kg 8.56
Maak kennis met de Tuffet - een stijlvol en veelzijdig meubelstuk dat zeker een aanwinst zal zijn voor elk huis of kantoor. Met zijn onberispelijke ontwerp en aandacht voor detail zal deze Tuffet zeker een statement maken in je interieur. Een van de belangrijkste kenmerken van deze Tuffet is de bekleding, die gemaakt is van 100% polyester. Dit geeft hem niet alleen een luxe en verfijnde uitstraling, maar zorgt ook voor duurzaamheid en langdurige prestaties. De polyester stof staat bekend om zijn weerstand tegen slijtage, waardoor het een ideale keuze is voor drukbezochte ruimtes. De houten poten van de Tuffet dragen bij aan de duurzaamheid. Deze poten zijn gemaakt van sterk en stevig hout en zorgen voor stabiliteit en ondersteuning, zodat de Tuffet dagelijks gebruik kan weerstaan zonder tekenen van slijtage. De houten poten voegen ook een vleugje elegantie en natuurlijke schoonheid toe aan het algehele ontwerp. Met een breedte van 92 cm, een hoogte van 45 cm en een diepte van 43 cm is deze Tuffet compact en ruimtebesparend. Hij past gemakkelijk in elke kamer, of het nu een woonkamer, slaapkamer of kantoor is. Dankzij het veelzijdige formaat kan hij naadloos worden geïntegreerd in bestaande meubelopstellingen. Comfort is van het grootste belang en daarom is deze Tuffet uitgerust met een zitvulling van schuim met 28 dichtheden. Dit schuim biedt optimale ondersteuning en demping, zodat je kunt ontspannen en genieten van je tijd op de Tuffet. Of je hem nu gebruikt als voetenbankje, extra zitplaats of zelfs als kleine salontafel, deze Tuffet is ontworpen met jouw comfort in gedachten. Voor wie thuis kinderen of baby's heeft, biedt de Tuffet gemoedsrust. Hij is gemaakt van baby-/kindvriendelijke materialen, zodat er geen schadelijke chemicaliën of giftige stoffen in de bekleding zitten. Je kunt je zeker en veilig voelen met deze Tuffet in huis, wetende dat hij is ontworpen met het welzijn van je kleintjes in gedachten. Deze Tuffet maakt deel uit van de Chair serie en wordt geleverd in een levendige en opvallende veelkleurige optie. De combinatie van kleuren en tinten voegt een leuk en speels tintje toe aan je interieur. Of je nu de voorkeur geeft aan een meer moderne of traditionele stijl, het veelkleurige ontwerp van deze Tuffet is veelzijdig genoeg om bij elke esthetiek te passen. Kortom, de Tuffet is een must-have meubelstuk voor iedereen die waarde hecht aan stijl, comfort en duurzaamheid.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 95 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 38 cm
Bank Gloria 95cm - marineblauw/zwart
95,00
Lengte: 38 cm
Hoogte: 38 cm
Breedte/diepte: 38 cm
Plooibare poef Setti - groen
24,95
Lengte: 76 cm
Hoogte: 38 cm
Breedte/diepte: 38 cm
80L Opvouwbare Opbergbank met Opklapbaar Deksel, 300 kg Draagvermogen
Lengte: 76 cm
Hoogte: 38 cm
Breedte/diepte: 38 cm
Donkergrijze opvouwbare opbergpoef, capaciteit 65 liter, maximale belasting 300 kg
Lengte: 41 cm
Hoogte: 38 cm
Breedte/diepte: 41 cm
Poef met deksel Willandra velours - blauw
43,19 47,99
Lengte: 33 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 33 cm
Poef Bangku 33x33cm vierkant – geitenhuid
Lengte: 82 cm
Hoogte: 46 cm
Breedte/diepte: 42 cm
Poef Larry 82 cm - grijs
249,00
Lengte: 55 cm
Hoogte: 35 cm
Breedte/diepte: 55 cm
Comfy Chique Poef met Notenhouten Poten | Bouclet Wit
Lengte: 110 cm
Hoogte: 38 cm
Breedte/diepte: 38 cm
Donkergrijze MDF Opbergpoef - 15D x 43B x 15H
Lengte: 76 cm
Hoogte: 38 cm
Breedte/diepte: 38 cm
Opbergpoef Paf | 76 x 38 x 38 cm | Grijs
Lengte: 42 cm
Hoogte: 36 cm
Breedte/diepte: 30 cm
Poef Dilia met opbergruimte - blauw
44,95
Lengte: 42 cm
Hoogte: 36 cm
Breedte/diepte: 30 cm
Poef Dilia met opbergruimte - geelgroen